Contact

Corporate Wellbeing Conference

Din ce în ce mai multe companii investesc în spații de birouri deosebit de frumoase dar oare este suficient un spațiu de birouri modern decorat ca să întreții starea de bine a angajaților? Este asta suficient ca  sa-i loializezi? Ca să-i reții în organizație? Cum rămâne cu modalități de control al stresului angajaților? Cu implicarea managerilor în starea de bine și confort a angajaților? Cu presiunea competitivității? Cu absența proceselor de suport gen coaching sau mentoring? Cu comunicarea internă defectuoasă? Poate un office modern cu spații de relaxare să îmbunătățească ceea ce mai nou numim ”corporate wellbeing”?

Poate dar nu este suficient. Corporate wellbeing nu este un concept nou, nu este rezultatul vreunei mișcări prin care managementul își dorește să fie brusc ”politically correct” – este un concept vechi de 300 de ani ce a fost întotdeauna corelat cu modalități mai bune de management al stresului. Mai nou, se pune mult mai mult accent pe rolul leaderilor de a determina starea de bine a echipei! Atunci cînd starea de bine a unui angajat se reduce, scade evident și performanța și eficiența acestuia. La nivel de echipă, când starea de bine este afectată- mulți indicatori de performanță pot fi impactați: productivitatea, număr crescut de erori , conflicte interne, încălcări ale normelor de disciplină, absenteeism, customer service mai slab, demisii, slaba reputație a angajatului în rândul colegilor, clienților, partenerilor

A nu înțelege cu promptitudine riscurile pe care le generăm nefiind preocupați de starea de bine a angajaților – ne expune pur și simplu business-urile!

După succesul evenimentului Corporate Wellbeing Iași , vă  invit la o nouă Conferință Corporate Wellbeing de data aceasta la Cluj – Napoca, 19 septembrie 2018,  în  intervalul orar 18:00-21:00 la ClujHub. 

Vă propun în premieră o dezbatere despre strategii de corporate wellbeing, despre adaptarea spațiilor de birouri la nevoile noii generații de angajați, despre cele mai recente practici de HR de reducere a stresului angajaților și incurajării stării de bine, despre echilibru la locul de munca!  Ne vor fi alături arhitecți, specialiști în Real Estate , directori de HR dar și alți profesioniști care vin cu o perspectivă nouă în zona de corporate wellbeing

M-aș bucura să ne reîntâlnim și să ne fiți alături la ceea ce se anunță a fi o dezbatere interesantă! Rămâneți în echilibru! Înscrie-te mai jos:

Plata

Preț standard: 190 lei

Preț pentru grupuri: 150 lei

Plătești contravaloarea cursului direct în contul SC Educatus SRL

Banca: Raiffeisen Bank – Decebal

Contul: RO31RZBR0000060019069744

Înscriere

Înscrie-te ca persoană fizică
Înscrie-te ca firmă

 

 

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere
Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2020 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design