021/9003

Înscrieri pentru cursurile de Public Speaking în 2014

17 decembrie 2013, 0 comentarii
Contactează-mă!

Oratoria era considerată o artă încă din Grecia Antică, iar în zilele noastre abilitatea de a vorbi bine în public a devenit chiar o necesitate. În aproape orice profesie intelectuală şi nu numai, existenţa unui background solid de informaţii se poate dovedi insuficient dacă nu reuşim să convingem audienţa (fie că e vorba de un colectiv restrâns sau de un public larg) de veridicitatea şi importanţa lucrurilor pe care dorim să le transmitem. Cu atât mai mult, în afaceri este esenţial să avem un stil clar, fermecător şi convingător de a ne exprima prin viu grai.

E adevărat că una dintre cele mai larg răspândite fobii este aceea a vorbitului în public. Chiar şi persoanele extrovertite au uneori dificultăţi în fi elocvente, emoţionante, convingătoare, iar pentru persoanele timide este cu atât mai greu. Dar ca orice emoţie negativă, şi frica poate fi ţinută sub control cu ajutorul unor tehnici şi trucuri care pot fi învăţate de oricine.

Tango cu viata

Puţină voinţă, mult exerciţiu şi câteva secrete pe care ţi le voi împărtăşi te pot transforma întru-un orator din ce în ce mai bun.

Contactează-mă prin intermediul formularului de mai jos pentru următoarele cursuri:

  • Basic Public Speaking – curs pentru începători, durata o zi
  • Advanced Public Speaking – curs de două zile pentru începători sau avansaţi
  • Public Speaking Insights – program personalizat de coaching şi instruire (două zile) cu Amalia Sterescu

O să revin în cel mai scurt timp cu un răspuns, în care-ţi voi transmite descrierea cursului, agenda, rezultatele pe care să le aştepţi, precum şi o ofertă personalizată de preţ.

 [form form-3]

 

Comentarii

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Resurse gratuite

E-book
gratuit

"Vreau să-mi schimb cariera"
vreau acces

Ghidul tranziției
în carieră

pas cu pas
vreau acces

Public
Speaking

resurse gratuite
vreau acces
Mai multe resurse gratuite
© 2017 Amalia Sterescu Designed by: Live Design