Contact

Leadership din ring

Înscriere
Ce înseamnă “Leadership din ring”?

Ce înseamnă “Leadership din ring”?

“Leadership din ring” este un concept de eveniment inspirațional unic în România în care Mihai Leu – românul devenit legendă prin peformanțele sale extraordinare de campion mondial la box, dar și prin cele de campion național la raliu – vine în ring pentru tine! De data aceasta într-un meci al ideilor, al cuvintelor, al poveștilor care au forța să motiveze echipe și să accelereze calea spre succes și performanță!

Mihai vine în ring alături nu de un boxer, ci de o altfel de campioană: Amalia Sterescu, un lider format la școala multinaționalelor cu amprentă globală, fost Vice Președinte în lumea corporatistă și actualmente fondator al Public Speaking School și Branding YOU. Amalia este Leadership Consultant, Personal Branding Strategist si Public Speaking Coach, cu 22 de ani de experiență profesională, activând atât în mediul corporate, dar și ca antreprenor. Misiunea sa este de a-i ghida pe profesioniști, de a-i antrena în drumul spre next level, în business și nu numai. Ea are la bază o experiență vastă în leadership, dar și o serie de calificări și certificări în coaching, public speaking și personal branding obținute cu cei mai buni profesioniști din lume.

Inspirație și motivație

Astfel scena devine un altfel de ring, în care povestea campionului se îmbină cu concluziile leaderului din zona de business, unde lupta sportivului în ring, victoriile și esecurile sale, învățămintele sale – sunt transpuse în practica de zi cu zi din mediul de business și dau astfel mult mai multă forță mesajului.

Leadership în ring este un concept de eveniment dedicat companiiilor care vor să prezinte angajaților/ echipelor de management un scenariu diferit care să-i inspire și să-I motiveze în activitatea lor.

Conceptul evenimentului poate fi personalizat pe diferite tematici de interes și pentru evenimente corporate dedicate.

Cui se adresează

Cui se adresează

tuturor echipelor dornice să-și atingă și să-și depășească propriile performanțe

tuturor profesioniștilor ce-și doresc să înțeleagă secretele unui campion mondial

managerilor ce doresc să afle noi modalități prin care își pot stimula echipele în momente dificile

tuturor celor pentru care, preocuparea pentru înalta performanță este un obiectiv constant

De ce Leadership din ring?
Durata / Înscriere

Durata / Înscriere

Durata standard a evenimentului este de 2 ore și include sesiunea de întrebări și răspunsuri și sesiunea de autografe. Conceptul poate fi adaptat la cerere.

Înscriere

Cere o ofertă personalizată pentru companii, la sales@amaliasterescu.ro

Despre Mihai Leu

Despre Mihai Leu

Mihai Leu s-a făcut cunoscut ca pugilist, fiind campion mondial WBO la semimijlocie în 1997. S-a retras din box în urma unei accidentări, fiind neînfrânt la fel ca legendarul boxer european Terry Marsh.

A început apoi să concureze ca pilot de raliu, unde a devenit campion național în 2003 la bordul unui Hyundai Accent WRC. Din 2010 este team-managerul Jack Daniels Rally Team, echipă ce concurează în Campionatul Național de Raliuri (CNR).

Despre Amalia Sterescu

Despre Amalia Sterescu

Amalia Sterescu este Leadership Consultant, Personal Branding Strategist si Public Speaking Coach, cu 22 de ani de experiență profesională, activând atât în mediul corporate, dar și ca antreprenor. Începând cu 2012, Amalia Sterescu și-a început călătoria sa antreprenorială înființând Outsourcing Advisors, primul portal al comunității de outsourcing din România. Mai târziu, Amalia a fondat în 2013 Public Speaking School. Astfel, din 2013 până în prezent peste 1100 de profesioniști au fost instruiți personal de Amalia. Începând cu 2018, și-a extins aria serviciilor sale profesionale fondând BrandingYOU, prima agenție de branding personal din Europa de Est. Misiunea sa este de a-i ghida pe profesioniști, de a-i antrena în drumul spre next level, în business și nu numai, având la bază o experiență vastă în leadership, dar și o serie de calificări și certificări in coaching, public speaking si personal branding obținute cu cei mai buni profesioniști din lume.

Mă înscriu
Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere
Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2020 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design