Contact

3 cărți de vizită într-un sertar sau networking pe bune?

2 februarie 2015, 0 comentarii
Contactează-mă!

Ți s-a întâmplat vreodată:

– Să spui: „Networking-ul nu e punctul meu forte”?

– Să te lași convins greu să mergi la un eveniment de business și implicit de networking?

– Și dacă tot te duci, cât de des ți se întâmplă să te agăți de singura persoană ce o cunoști din sală și să stai cu ea tot evenimentul?

– Ori ești genul de persoană care se plimbă prin sală, spune „Bună!” la mai multe persoane, însă nu se implică mai mult în conversație?

– Să mergi la evenimente de business pentru că așa mai apuci să stai de vorbă cu prietenii tăi, nu faci networking fiindcă e așa de bine în bisericuța ta de colegi alături de care te simți confortabil..

– Sau să te duci la un eveniment, să colectezi cât mai multe cărți de vizită, să ajungi la birou, să le verși satisfăcut într-un sertar, la păstrare (pe veci) și îți spui: „Mama ce networking am făcut!?…”

Dacă resimți anxietate când intri într-o cameră plină cu oameni necunoscuți, nu te impacienta; e un simptom comun multor oameni. Iar dacă nu ești familiarizat cu ideea de networking strategic, poți învăța asta de la mine sau de la alți specialiști. Până la urmă, business networking sau networking strategic nu e o materie în curricula noastră de învățământ. Începe simplu cu „Bună, sunt Amalia Sterescu, Sr. business consultant și îi  ajut pe profesioniști  să vorbească mai bine în public, să-și consolideze imaginea personală  sau să progreseze în carieră!

 

Colind țara ca public speaker și observ atent maniera de a face business networking a românilor comparativ cu practica internațională – acesta e și motivul pentru care am inițiat un program de instruire în networking strategic pe care l-au parcurs mai multe serii în București.

Pe 31 Ianuarie am avut plăcerea să facilitez un program de Networking Strategic la Iași în frumoasa ambianță a Școlii Varlaam. Feedack-ul entuziast al participanților și opiniile lor după curs demonstrează că programul aduce o semnificativă valoare în practica lor de business networking.

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere

Comentarii

Adauga comentariu

Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2021 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design