Contact

5 Lecții învățate de la întâlnirea cu Paul McKenna

20 octombrie 2014, 2 comentarii
Contactează-mă!

Paul McKenna este un cunoscut hipnotist britanic, autor a numeroase cărți de dezvoltare personală. McKenna a scris și produs o serie de cărți și produse multimedia, a găzduit show-uri TV și a prezentat seminarii de hipnoză, NLP sau alte teme de interes ca motivație, scăderea în greutate, antistress, meditația Zen. Mulți dintre clienții ce au apelat la McKenna pentru hipnoză, sunt clienți celebri ca Ellen DeGeneres, David Walliams sau Richard Hammond.

McKenna este renumit și prin faptul că, în 2008, a semnat un contract de 23 milioane GBP cu Discovery Channel pentru care McKenna urma să realizeze o serie de programe de dezvoltare personală, colaborarea fiind un record pentru o personalitate britanică.

Amalia Sterescu si Paul McKenna

Așadar, iată-mă față în față cu Paul McKenna, pe 10 Octombrie 2014 la Londra unde, în decorul deosebit al Institute of Directors, Paul urma să susțina un seminar de ”Persuasiune și Public Speaking”.

Împărtășesc cu voi  5 lecții pe care le-am învățat direct de la Paul:

1. Dacă vrei să construiești un raport bun cu audiența atunci încearcă să folosești un limbaj prin care să-i targetezi și pe cei care asimilează informația mai mult pe bază de informații vizuale, dar și pe cei kinestezici și auditivi.

2. ”Framing” este atunci când îți manipulezi audiența să răspundă cu DA la 3 întrebări consecutive, după care la a patra – care era întrebarea cheie pentru speech-ul tău, DA-ul va veni mult mai simplu.

3. În situația în care trebuie să gestionezi o situație conflictuală sau o întrebare tendențioasă e mai constructiv să spui: ” Înțeleg ceea ce-mi spuneți și sunt de părere că…(și aici îți exprimi un punct de vedere diferit)” decât dacă ai spune ”Înțeleg ceea ce îmi spuneți, însă/dar…” pentru că acel DAR pus la mijlocul frazei nu va face decât să stimuleze o stare defensivă sau de conflict.

4. Un bun vânzător vinde sentimente, stări – oamenii cumpără de la oameni, așa că vizualizează-ți întotdeauna ”Headline-ul” – ce vinzi de fapt? Care e promisiunea pe care o faci audienței?

5. Oamenii care cred că sunt norocoși văd mai multe oportunități – statisticile spun că oamenii cu credință sunt norocoși, vibrează la noroc și atrag mult mai multe oportunități.

În speranța că aceste idei vă vor fi utile în activitatea voastră, să aveți succes!

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere

Comentarii

Comentarii (2)

 1. Adrian Iacob spune:

  Seminte de aur! Multumim Amalia!

 2. Alex Glod spune:

  1. Common sense pentru oricine face Public Speaking sau Training.
  2. Da, hai sa tratam audienta noastra ca niste oi care trebuie sa fie de acord cu noi. Ce spune asta despre el si despre cei care folosesc astfel de tehnici?
  3. De acord, folosirea lui DAR poate fi o mare greseala intr-o situatie conflictuala.
  4. Da, vanzatorul vinde sentimente si in acelasi timp sa nu ofere sperante false. Tony Robbins le da oamenilor o experienta la seminariile lui. Intrebarea mea este cati din acei participanti chiar ajung sa dezlantuiasca „Uriasul Interior”? Da, ca vanzator cauta sa vinzi sentimente si un produs care chiar face ce promite.
  5. Vibreaza la noroc? Sunt curios ce fel de studii au putut ajunge la astfel de concluzii…

  Sper sa fi meritat banii…

Adauga comentariu

Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2021 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design