Contact

Academy

Ce este Academy

Ce este Academy

Academia Amalia Sterescu este platforma de dezvoltare a echipei tale!

Amalia Sterescu Academy este un proiect de dezvoltare a competențelor echipelor din mediul corporate sau antreprenorial care reunește facilitatori cu experiență de peste 15 ani în: leadership, managementul echipelor locale și internaționale, project management, vânzări, relații cu clienții, dezvoltarea talentelor în organizații cu amprentă globală.

Esti trainer cu experiență?

Esti trainer cu experiență?

Dorești să faci parte din Academia Amalia Sterescu? Ai expertiză relevantă în Leadership, Public Speaking , Managementul Brandului Personal sau în domeniul Resurselor Umane?

Trimite-ne profilul tău și câteva vorbe despre tine și te vom contacta cât de curand.

Trimite date
Echipa
Amalia Sterescu

Amalia Sterescu

Amalia Sterescu este Leadership Consultant, Personal Branding Strategist, Public Speaking Coach și autor al cărții “Tango cu viața”. Are 22 de ani de experiență profesională, activând atât în mediul corporate, dar și ca antreprenor. Începând cu 2012, Amalia Sterescu și-a început călătoria sa antreprenorială înființând Outsourcing Advisors, primul portal al comunității de outsourcing din România. Mai târziu, Amalia a fondat în 2013 Public Speaking School. Astfel, din 2013 până în prezent peste 1.100 de profesioniști au fost instruiți personal de Amalia.

Începând cu 2018, și-a extins aria serviciilor sale profesionale fondând BrandingYOU, prima agenție de branding personal din Europa de Est. Misiunea sa este de a-i ghida pe profesioniști, de a-i antrena în drumul spre next level, în business și nu numai, având la bază o experiență vastă în leadership, dar și o serie de calificări și certificări în coaching, public speaking și personal branding obținute cu cei mai buni profesioniști din lume.

Carmen Șerbănoiu

Carmen Șerbănoiu

Carmen este senior trainer și coach cu o experiență de peste 15 ani în industria IT. Este specializată în livrarea cursurilor de Leadership, Managementul talentelor, precum și proiecte complexe de training și coaching pentru echipele de vânzări.
A condus echipe regionale de traineri și experți, iar de-a lungul anilor a fost implicată în integrarea cu succes a mai mult de 30 de fuziuni și achiziții globale, asigurând documentația și alinierea proceselor de business. Carmen deține certificări multiple în management, vânzări și marketing, managementul proceselor, și este acreditată ca și Coach profesionist.

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere
Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2021 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design