Contact

Managementul la distanță al echipelor

Durata: 2 zile

 

Audiența:

Manageri de orice nivel care au în subordine echipe la distanță sau coordonează echipe virtuale.

 

Descrierea programului:

Lucrul la distanță și cu echipe virtuale a devenit un lucru obișnuit în mediul de afaceri actual, iar acest lucru creează provocări semnificative de management. Acest curs va aborda aceste provocări și vă va familiariza cu instrumente practice și tehnici de management care pot fi utilizate și aplicate imediat.

Cursul este structurat în jurul a 5 piloni–cheie, critici în situații de management la distanță:
1. Comunitatea: cum să creezi ca manager un sentiment de comunitate în echipe aflate la distanță sau virtuale; cum să aliniezi loialitățile membrilor echipei; importanța unei viziuni clare și obiective bine definite; construirea unor relații eficiente și gestionarea motivației membrilor echipei.
2. Cooperarea: modul în care are loc cooperarea în echipele aflate la distanță; când este mai eficient pentru membrii echipei să lucreze împreună și când să lucreze în mod independent; cum să influentezi fără a avea autoritate; construirea încrederii și loialitatii membrilor echipei.
3. Controlul: cum să creezi un echilibru între încredere și control; cand este cazul să te implici direct ca manager; când este cazul să nu te implici; când și unde puteți acorda autonomie; cum să administrezi problemele inter- culturale care pot interveni în cadrul unei echipe globale.
4. Coaching: cum să îți dezvolti echipele aflate la distanță, cum să facilitezi dezvoltarea de abilități și competențe.
5. Comunicarea: care sunt costurile ascunse ale comunicării în exces; care sunt riscurile lipsei de comunicare; diferențele inter-cultural ; care sunt cele mai potrivite instrumente de comunicare pentru fiecare activitate în parte.

 

Obiectivele cursului:

• Să îi ajute pe participanți să-și îmbunătățeasca nivelul de competențe și gradul de încredere în gestionarea la distanță a echipelor pentru a asigura performanțe maxime și realizarea potențialului individual
• Să pună la dispoziția participanților sfaturi, instrumente utile și bune practici în ceea ce privește gestionarea de la distanță a echipelor
• Consolidarea muncii în echipă și dezvoltarea unor competențe globale de leadership

 

Înscriere

Înscrie-te ca persoană fizică
Înscrie-te ca firmă

Comunitate

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Balanță viață profesională / Viață personală

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design