Contact

Amalia Sterescu – Despre Leadership Legacy la Leadership Summit

20 mai 2013, 0 comentarii
Contactează-mă!

[box size=”large” style=”rounded”]Ideile ce transformă viețile oamenilor și principiile de leadership trăite, experimentate, validate = aceasta este moștenirea pe care un lider autentic o lasă cu adevărat posterității. [/box]

Nimic altceva nu va supraviețui testului timpului, nici averea, nici faima și nici puterea. Când leaderii vor înțelege că obiectele pe care le acumulăm în viață sunt trecătoare, atunci vor realiza că o altfel de moștenire lăsată posterității poate fi mult mai durabilă.

Ideile liderilor autentici devin nemuritoare, acele ideile ce vor ajuta oamenii să trăiască o viață bazată pe caracter, onoare, integritate a€“ principii de leadership ce ajută la dezvoltarea societății.

Despre Leadership Legacy și Leadership Thinking a€“ vă invit să mă urmăriți la Leadership Summit, pe 22 Mai 2013 – au mai rămas doar 2 zile ca să te poți înscrie. Sper că alături de ceilalți colegi speakeri să transformăm acest eveniment într-unul ce va avea rezonanță în activitatea și viața Dvs.!

După Leadership Summit mă îndrept spre Cluj din nou la Conferința Confederațiilor Asociațiilor de Femei unde voi vorbi despre Excelentă în Leadership http://www.amaliasterescu.ro/calendar-public-speaking/.

Vă aștept cu drag!

 

Comentarii

Adauga comentariu

Comunitate

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Balanță viață profesională / Viață personală

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design