021/9003

Amalia Sterescu și Povestea celor 100 de speakeri Business Days

18 martie 2013, 0 comentarii
Contactează-mă!

Mi-am început colaborarea cu Business Days anul trecut și am fost foarte plăcut surprinsă de profesionalismul acestei echipe. Aș spune că Business Days nu reprezintă doar o serie de evenimente ci mai degrabă o mișcare – un liant prin care comunitatea de afaceri și de leadership din România își regăsește canalul de a inspira și de a educa o audiență în general tânără și dornică de a clădi ceva în țara aceasta.

Business Days oferă un standard nou de organizare al evenimentelor de amploare, la nivel național a€“ în care, cele mai noi mijloace de promovare și comunicare sunt folosite cu maximum profesionalism, o scenă națională în care cei mai experimentați leaderi, antreprenori fac un tur de forță menit să inspire, să schimbe, să revigoreze! Ca speaker la Business Days – am regăsit cu plăcere o echipă de speakeri super profesioniști gata să împărtășească din expertiza lor și să insufle curaj celor cu care intră în contact.

Îmi doresc ca Business Days să devină o tribună în care cei dornici de dezvoltare, de networking, de idei viabile să-și gasesca aici un mediu propice de unde să plece mai motivați și mai inspirați pe drumul lor. Îmi doresc ca Business Days să îi facă să țintească întotdeauna și mai sus!

Business Days www.businessdays.ro inițiază începând cu 2013, un proiect ingenios de prezentare a speakerilor săi prin intermediul Televiziunii EVO TV www.evotv.ro Dacă doriți să vizionați interviul meu televizat pe EVO TV îl puteți acesa aici:

Pentru mai multe info legate de Amalia Sterescu – Speakeri Business Days puteți accesa: Povestea celor 100 de speakeri business days

Comentarii

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Resurse gratuite

E-book
gratuit

"Vreau să-mi schimb cariera"
vreau acces

Ghidul tranziției
în carieră

pas cu pas
vreau acces

Public
Speaking

resurse gratuite
vreau acces
Mai multe resurse gratuite
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design