021/9003

#Amalia2016

26 ianuarie 2016, 0 comentarii
Contactează-mă!

Început de an cu avânt, planuri mărețe, idei îndrăznețe. Se spune despre 2016 că va fi pentru noi toți un an bun, astfel încat am pornit oprimist la drum. Și, de ce nu? Am avut un 2015 în care cifrele au vorbit de la sine: peste 200 de persoane care au participat la cursurile mele de public speaking și mastering public speaking. E unul dintre motivele pentru care am ales să încep calendarul #Amalia2016 cu o noua sesiune Mastering Public Speaking (19 februarie 2016). Cursul se concentrează pe poziţionarea cursantului ca public speaker în piaţa locală, în baza expertizei personale, pe etapele pregătirii unui speech şi alegerii evenimentului potrivit, pe etapa livrării unui speech de impact, pe importanţa înţelegerii nevoilor audienţei şi a manierei de a interacţiona cu ea, pe utilizarea limbajului non verbal şi a altor mijloace menite să creeze un speech memorabil.

mastering public sp 19 feb cu agenda copy

 

Un alt doilea eveniment va avea loc în data de 25 februarie 2016 și va fi dedicat unui subiect drag mie: Managementul Brandului Personal. Cei vei învața:

  • Ce este brandul personal și cum îl poți cultiva
  • De ce este necesară introspecția și feedback-ul extern pentru a da o direcție brandului tău personal – exerciții practice
  • Care este misiunea brandului tau personal – cum o identifici, cum o enunți și cum o comunici în interiorul organizației tale
  • Cum te poți folosi de public speaking și networking strategic pentru a-ți pune în evidență mesajele propriului tău brand. Exerciții practice.
  • Personal branding și Planul tău de carieră – cum le îmbinăm armonios? Cum îti vei evalua progresele.

manag brand personal 25 feb cu agenda

Te aștept alături de mine, să înveţi să îţi descoperi contentul personal prin exerciţii, să exersezi abilităţi de vorbire în public şi să asimilezi prin învăţare continuă!

Comentarii

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Career Transformers

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Dezvoltarea echipei tale

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design