021/9003

Ambasador ‘The Woman’ & Gold Supporter of ‘The Woman’ Conference

27 iunie 2014, 0 comentarii
Contactează-mă!

Cum a început totul …

În iarna lui 2012, am primit un telefon: o voce foarte tânără mă întreba dacă nu pot participa la evenimentul ”The Woman” Cluj, aflat la a doua ediţie. Nu am ştiut atunci că prin venirea mea la acest eveniment o să mă îndrăgostesc iremediabil de acest oraş (se pare că am fost convingătoare, pentru că după prima vizită, auzindu-mi argumentele, soţul meu a spus: ”  Bine, dacă tu vrei, mută-te tu şi copiii, iar eu voi face naveta săptămânal”)

Gifts

IMG_7088 IMG_7314

Libero – dovadă de curaj şi succes ”when all other bite the dust”

După ce am cunoscut clujenii şi mai ales doamnele din mediul de afaceri de aici mi-am spus că Libero a dat dovadă de mult curaj să pună atâtea doamne exigente şi pline de realizări la un loc, într-un concept care, iată, a trecut cu succes testul timpului şi s-a conturat ca primă conferinţă de business feminin din România. A devenit un eveniment în serie, care an după an se transformă într-o platformă în care business-ul la feminin poate împărtăşi din propria experienţă, poate inspira sau poate modela.

A fost o onoare pentru mine să accept să fiu Ambasador al Conferinţei ”The Woman” din mai multe motive:

Cred cu tărie că acest eveniment se va transforma rapid într-un eveniment la scară naţională, iar în câţiva ani va deveni o platformă regională pentru Europa Centrală şi de Est

Cred că poate coaliza mai multe asociaţii profesionale de femei şi poate deveni o platformă de inspiraţie şi educaţie

Mai cred că pot ajuta, prin experienţa mea de consultant, dar şi prin şcoala mea de public speaking, la îmbunătăţirea permanentă a conceptului sau la o mai bună adaptare a speech-urilor pe nevoile audienţei.

Urez mult succes acestei echipe tinere şi însufleţite, numită Libero Events, şi le doresc să fie autentici şi în continuare, cât mai mulţi ani!

IMG_7293

 

Comentarii

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Resurse gratuite

E-book
gratuit

"Vreau să-mi schimb cariera"
vreau acces

Ghidul tranziției
în carieră

pas cu pas
vreau acces

Public
Speaking

resurse gratuite
vreau acces
Mai multe resurse gratuite
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design