021/9003

Ambasador ‘The Woman’ & Gold Supporter of ‘The Woman’ Conference

27 iunie 2014, 0 comentarii
Contactează-mă!

Cum a început totul …

În iarna lui 2012, am primit un telefon: o voce foarte tânără mă întreba dacă nu pot participa la evenimentul ”The Woman” Cluj, aflat la a doua ediţie. Nu am ştiut atunci că prin venirea mea la acest eveniment o să mă îndrăgostesc iremediabil de acest oraş (se pare că am fost convingătoare, pentru că după prima vizită, auzindu-mi argumentele, soţul meu a spus: ”  Bine, dacă tu vrei, mută-te tu şi copiii, iar eu voi face naveta săptămânal”)

IMG_7088 IMG_7314

Libero – dovadă de curaj şi succes ”when all other bite the dust”

După ce am cunoscut clujenii şi mai ales doamnele din mediul de afaceri de aici mi-am spus că Libero a dat dovadă de mult curaj să pună atâtea doamne exigente şi pline de realizări la un loc, într-un concept care, iată, a trecut cu succes testul timpului şi s-a conturat ca primă conferinţă de business feminin din România. A devenit un eveniment în serie, care an după an se transformă într-o platformă în care business-ul la feminin poate împărtăşi din propria experienţă, poate inspira sau poate modela.

A fost o onoare pentru mine să accept să fiu Ambasador al Conferinţei ”The Woman” din mai multe motive:

Cred cu tărie că acest eveniment se va transforma rapid într-un eveniment la scară naţională, iar în câţiva ani va deveni o platformă regională pentru Europa Centrală şi de Est

Cred că poate coaliza mai multe asociaţii profesionale de femei şi poate deveni o platformă de inspiraţie şi educaţie

Mai cred că pot ajuta, prin experienţa mea de consultant, dar şi prin şcoala mea de public speaking, la îmbunătăţirea permanentă a conceptului sau la o mai bună adaptare a speech-urilor pe nevoile audienţei.

Urez mult succes acestei echipe tinere şi însufleţite, numită Libero Events, şi le doresc să fie autentici şi în continuare, cât mai mulţi ani!

IMG_7293

 

Comentarii

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Career Transformers

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Dezvoltarea echipei tale

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design