Contact

Asia: turul meu de forță

30 ianuarie 2016, 0 comentarii
Contactează-mă!

Când încep să visez plajele largi ale  Braziliei, cântecele localnicilor din Africa de Sud, culorile irezistibile ale  Indiei, florile Madeirei, liniștea din Machu Picchu, apele răvășitor de bleu/verde din Bahamas ori splendoarea cascadelor ce se prăvălesc de pe vreun fiord norvegian – atunci știu că mă cheamă… Mă cheamă dorul de a călători departe, departe – ca și cum plec ca să mă regăsesc într-o lume diferită, cu alte reguli, alte mirosuri, alte gusturi, alte culori de piele, ALTFEL. Mă pierd in acest ”diferit” ca să ma pot reînnoi la rândul meu cu idei noi, cu cunoștințe noi, cu tot ce îți poate aduce bun experiența ieșirii din zona ta de confort.

Așadar la drum din nou începând de marți, destinatia: Asia, numai destinații în premieră pentru mine.

Îmi spun prietenii ca după ce voi gusta din splendoarea orașului Singapore voi uita de amorul meu pentru New York.. Chiar așa? Sper ca cele câteva zile petrecute în Singapore, să mă ajute să absorb cât mai mult din minunăția acestui oraș: grădini, muzee, temple, bucătărie specifică, night safari si alte nebunii.

Apoi mă voi îndrepta către Sabang in Indonezia unde mă voi îndrepta câtre KM 0 al Indoneziei dar voi vizita și o casă traditională din Sumatra construită în timpul colonizării daneze. Apoi îmi ramâne ceva vreme pentru  Sumur Tiga Beach si Anoi Itam Beach unde voi vedea un buncăr japonez din cel de-al doilea război mondial.

După ce voi vizita sumar Phuket-ul in Tailanda, un speed boat mă va duce în insule, in Tailanda – ca să înțeleg probabil de ce oamenii revin iar si iar pe aceste meleaguri, poate voi reveni și eu ☺

După această experiență, mă voi îndrepta către Malaezia, unde in Penang (Georgetown) voi vizita ceva muzee, orașul vechi, Little India si nu voi rata probabil  o plimbare cu bicicleta. Tot in Malaezia voi face un tur de forță în Kuala Lumpur – voi învăța mai multe despre diversitatea multiculturală a acestui oraș, voi vizita Batu Caves și nu voi rata o călătorie cu liftul până în vârful turnurilor Petronas. Bazarul, restaurantele diverse mă asteaptă ☺!

A treia mea destinație in Malaezia va fi Malacca. Voi descoperi pitorescul acestei așezări, catedralele sale, magazinele de pe Jonker Street fie la pas prin oraș fie cu o mica croazieră pe râu.

Revin in Singapore, unde voi petrece o ultimă noapte înainte de lungul drum către casă. Voi avea probabil cu mine sute de fotografii, amintirea unor momente frumoase, întâmplări hazlii sau nu tocmai, idei noi și cu siguranță o minte și mai deschisă la nou. Iar tu cititorule, vei fi alături de mine în pelegrinările mele căci ceva povești se vor așterne pe blogul meu după această călătorie.

Să ne revedem cu bine! 

.

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere

Comentarii

Adauga comentariu

Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2020 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design