Contact

Brandul Personal în Medicină

preînscrieri
Online - Zoom
Înscriere
Construirea încrederii în mediul digital. Branding Personal.Cabinet virtual
De ce acest Webinar personalizat pentru medici?

De ce acest Webinar personalizat pentru medici?

Transformarea digitală este o realitate și chiar dacă medicina este una din ultimele industrii care face ușor, ușor tranziția și către furnizarea de servicii online/telemedicină – astăzi la nivel global,  2/3 din pacienți își aleg medicul în funcție de prezența acestuia în mediul online și de feedback-ul primit de la alți pacienți pe diverse canale online!

”Caut un medic bun” pentru generațiile născute în era internetului se face total diferit față de modul în care ”imigranții digitali” își aleg serviciile medicale. Prima ”strângere de mână” medic/pacient are loc pe Google.

Investiția în real estate și aparatură trebuie să meargă mână în mână cu investiția în brandul personal al personalului medical.

Am dezvoltat acest program personalizat pentru medici pentru a-i ”împrieteni” cu mediul digital și pentru a le arăta oportunități acolo unde mai ieri nu existau!

Ce nevoi acoperă acest Webinar?

Transformarea digitala

Ce este?

Cum impactează ea profesia de medic?

Dar modul în care clienții/pacienții aleg serviciile medicale?

Prezența digitală

De ce ar fi util să am o prezență digitală (online) ca medic?

Ce beneficii am?

Cum arată azi prezența mea digitală?

Brandul meu profesional

Care este reputația mea astăzi?

Ce este brandul personal?

Cum mi-l pot dezvolta?

De unde încep?

Cum fac asta cu resurse minime?

Ce spun participanții la curs
Lecția de personal-branding

Lecția de personal-branding

PRIMA ”STRÂNGERE DE MÂNĂ” MEDIC-PACIENT ARE LOC PE GOOGLE
”Cel mai bun PR, cel mai bun ”avocat” al brandului tău ești chiar TU! Ai curaj, ieși din zona ta de confort și STRĂLUCEȘTE!”.
”PERSONAL BRANDING nu este pentru a fi faimos ci pentru a-ți accelera obiectivul de carieră sau de business!”
(Amalia Sterescu, personal brand strategist, fondatoare a «BrandingYOU”, prima agenție de branding personal din Europa de est)
Seara unei zile aparent obișnuite de februarie. Mai exact, joi, 11 februarie 2021, ora 18.00. Platforma de conferințe zoom a Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara este deschisă iar participanții încep ”să își ocupe locurile în amfiteatrul virtual”. 300 de participanți pe zoom și youtube și peste 1000 de vizionări pe conexiunea de pe instagram. Medici practicieni, medici rezidenți și studenți la medicină. Este primul eveniment din seria de conferințe de antreprenoriat în medicină, un proiect al Consiliului de Consultanță Antreprenorială din cadrul UMF Timișoara. Iar seria de conferințe este deschisă de un specialist de top în consilierea de business din România: Amalia Sterescu.
Dacă în România sau în Timișoara mai sunt profesioniști care încă nu știu cine este Amalia Sterescu, biosul ei ar arăta, pe scurt, cam așa: Edupreneur, leadership facilitator, personal brand strategist, public speaking coach. Cea mai înaltă recunoaștere a sa se datorează specializării în BRANDING PERSONAL, fiind fondatoarea, în 2018, a BrandingYOU, prima agenție de branding personal din Europa de Est. Amalia are 22 de ani de experiență profesională, activând atât în mediul corporate, dar și în cel antreprenorial. In mediul corporate a acumulat o experiență de 16 ani ca și leader, lucrând pentru companii cu amprentă globală precum Vodafone sau Oracle. Amalia s-a specializat în managementul echipelor de relații cu clienții, suport vânzări, telesales – ultimul său rol în lumea corporate fiind cel de Vice President Global Renewals Service Centers în Oracle, unde conducea un lanț de Centre Servicii Suport în România, India și China, un business de două miliarde de dolari.

Dincolo de bios și de CV, rămâne însă omul Amalia Sterescu. Energică, elegantă, plină de energie, inspirând siguranță de sine, cu atitudine de leader, Amalia te însoțește, pas cu pas, în lumea extraordinară a legilor elementare care, odată cunoscute, urmate și respectate, declanșează procesul metamorfozei noastre dinspre ”banalul necunoscut” către ”profesionistul apreciat, respectat și invidiat”. BrandingYOU, brandingul personal, este un ”story” despre tine însuți. Un «MyStory» despre atitudinea pe care o adopți, despre ținuta și dresscode-ul care ar trebui să te reprezinte, despre valorile tale profunde, despre simbolistică și landmarkuri și, mai ales, despre ”amprenta ta digitală”. Universul tău digital nu mai poate fi ignorat, atât timp cât 81% dintre pacienți consultă mai întâi review-urile și doar mai apoi își aleg medicul și clinica (conform Doctor.com
). Iar prima «strângere de mână» medic-pacient are loc pe Google. În era informațională în care trăim, medicii și clinicile trebuie să înțeleagă că investiția în real-estate și în aparatură performantă trebuie să meargă mână în mână cu investiția în cariera profesională și în brandul personal al personalului medical.
”Într-o zonă geografică a lumii în care am fost uniformizați forțat de sistemul comunist, astăzi medicii și profesioniștii îndrăznesc să-și exprime în mod autentic unicitatea – investind în brandurile lor. Fie că vor să fie recunoscuți în cadrul industriei din care fac parte, fie că sunt în plină tranziție în carieră sau aspiră la roluri profesionale noi, ori acceptă curajos provocarea antreprenoriatului – investiția pe care medicii și profesioniștii aleg să o o facă în personal branding este una cu efecte pe termen lung”, spune chiar ea, Amalia Sterescu.
Mulțumim, Amalia!

Consiliul de Consultanță Antreprenorială UMF ”Victor Babeș” din Timișoara

Webinar Agenda & Detalii Logistice

Durată: 3h

Platformă: Zoom

Transformarea digitală – o realitate pe care nu o putem nega! De ce ar fi util să am ca medic – o prezență online?

Ce înseamnă personal branding? Care sunt etapele procesului? Exemple.

Beneficiile investiției în personal branding pentru medici.Exemple

Branding Lab – exerciții individuale asistate de pregătire pentru dezvoltarea brandului profesional.

Asesarea prezenței tale online. Simulări pe bază de voluntariat.

Cum aleg canalele potrivite de comunicare pentru brandul meu profesional și cum le administrez?

Prezența mea în social media – decizii utile și planificare. Profilul tău LinkedIN. Short bio.

Elemente de networking strategic și public speaking pentru dezvoltarea brandului meu profesional. Cele mai frecvente erori.

Planul tău de acțiune

Personal Branding Coaching

Q & A

Înscriere

Înscriere

Persoană fizică: 490 lei
Înscrie-te ca persoană fizică

Persoane juridice: 490 lei + TVA
Înscrie-te ca firmă

Cere o ofertă personalizată pentru grupuri, la sales@amaliasterescu.ro

Despre Amalia Sterescu

Despre Amalia Sterescu

16 ani/ Corporații globale

$2B business/Vice President Oracle

Portofoliu clienți din 51 țări

Start-ups China, India, România

C-level

Clienți locali și internaționali

> 2000 profesioniști instruiți în ultimii 7 ani: Leadership/Personal Branding

Min 10 speech-uri locale sau internaționale /Q

>51k followers in social media

>600 articole publicate + ”Tango cu viața” prima carte.

Mă înscriu

Recomandări

"Amalia Sterescu este cel mai recunoscut specialist (strategist) in BRANDING PERSONAL din România, cu 23 de ani de experiență, obținută pe două continente, atât în mediul corporate cât și în cel antreprenorial, fondatoare a primei agenții de branding personal din Europa de Est.


Pentru un medic este important să aibă nu doar o expertiză profesională excepțională, obținută în ani de muncă asiduă, ci să își construiască și un BRAND PROFESIONAL (renume) de invidiat. Ambele aspecte se construiesc cu știință, cu rigoare și cu perseverență, fără a fi lăsate la voia întâmplării.


La invitația UMF Timișoara, prin Consiliul de Consultanță Antreprenorială, Amalia Sterescu va conferenția pentru prima dată la o universitate timișoreană, deschizând noi perspective medicilor și profesioniștilor în sănătate spre a-și construi și consolida branduri personale puternice.”


(Dr Adrian Badescu)

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere
Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2021 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design