021/9003

Business Days Iași, locul în care vorbim despre arta comunicării, managementul reputației și transformarea clienților în fani

17 iunie 2015, 0 comentarii
Contactează-mă!

Multă lume m-a întrebat ce m-a inspirat în viață. Mereu am răspuns că ceea ce m-a inspirat în viață au fost oamenii pe care i-am întâlnit și cred, în continuare, că fiecare om care a intrat în viața mea, a intrat cu un scop clar, să mă învețe ceva și să-mi dăruiască ceva.

Acesta este și motivul pentru care, între 1 și 2 iulie, voi participa la ediția Business Days, care va avea loc la Iași: vreau să fiu unul dintre cei care își aduce contribuția în dezvoltarea următorilor leaderi și manageri. Conduc echipe cărora le ofer o viziune și această viziune vreau să le-o împărtășesc și participanților la ediția din acest an de la Iași.

Am condus timp de 16 ani echipe în mari corporaţii. În prezent, sunt antreprenor și am fondat propria companie de consultanță: Outsourcing Advisors, dar și o școală de public speaking: Public Speaking School, destinată tuturor antreprenorilor, managerilor și profesionistilor ce doresc să folosească public speaking ca și canal alternativ de promovare și vânzare sau de cultivare a imaginii personale.

Acestea sunt elementele pe care vreau să le prezint în fața celor care vor fi prezenți la Iași. Vreau să le vorbesc despre managementul reputației, despre cum îți poți transforma clienții în fani, dar și despre arta vorbirii în public. Vreau să le ofer o parte din experiența pe care eu am acumulat-o de-a lungul celor 16 ani, să le vorbesc deschis despre problemele cu care business-ul din România se confruntă și despre lucrurile care pot fi schimbate de un leader sau manager foarte bun în domeniul său.

Business Days este un eveniment care are ca scop dinamizarea mediului de afaceri, subiectele dezbătute concentrându-se pe antreprenoriat și management și le oferă participanților posibilitatea de a acumula idei, informații, cunoștințe, dar și de a face networking și de a indentifica oportunități de business.

Am multe proiecte pentru viitor, dar eforturile mele se vor concentra pe instruirea și antrenarea liderilor de pe piața de outsourcing locală, pe extinderea procesului de educație a profesioniștilor în public speaking, dar și pe introducerea acestuia ca opțional în cât mai multe școli din România.

Programul meu la ediția Business Days la Iași îl puteți consulta aici.

Comentarii

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Resurse gratuite

E-book
gratuit

"Vreau să-mi schimb cariera"
vreau acces

Ghidul tranziției
în carieră

pas cu pas
vreau acces

Public
Speaking

resurse gratuite
vreau acces
Mai multe resurse gratuite
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design