Contact

Mastering Public Speaking – ati concurat? Ati castigat!

18 februarie 2015, 0 comentarii
Contactează-mă!

Pe 12 februarie am lansat un concurs prin care ne-am propus să premiem două persoane cu câte un loc gratuit la cursul Mastering Public Speaking care va avea loc pe 21 februarie la București. Cerințele au fost simple, participanții trebuind să scrie argumenteze motivele pentru care ei cred că merită unul din cele două locuri gratuite. Spre încântarea noastră am primit eseuri frumoase, inspirate, bine construite și argumentate. Prin urmare, deși ne-a făcut plăcere să citim toate emailurile primite, procesul de selecție a devenit mai dificil… dar nu imposibil.

Câștigătorii au fost aleși, iar mai jos vă invităm să citiți câte un citat din eseul fiecărui câștigător în parte.

Mara Murgila: „Natura umană este, prin definiție, capabilă de a recepționa un mesaj, de a-l înțelege, de a spune DA în timp ce gândește NU. Însă, tot prin definiție, oamenii sunt diferiți, motiv pentru care fiecare mesaj poate emite senzori de percepție diferiți pentru fiecare individ, astfel că devine natural să recepționezi un mesaj, fără a-l transforma in obiectivul tău imediat.”

Adrian Timofticiuc: „Cred cu tărie că sunt mulți oameni care au ceva de comunicat, mult mai mulți decât vedem practic. Iar cei pe care îi vedem totuși sunt cei care știu că nu este suficient să comunici, cei care au ințeles că cea mai importantă parte este ca audiența să înțeleagă. Transmiterea unui mesaj este centrul oricărui discurs și, totodată, partea cea mai dificilă.”

Sorin Timofticiuc: „Cred în puterea exemplului, în evoluție și că suntem datori să inspirăm semenii prin ceea ce facem, prin ceea ce suntem ca oameni.”

Monica Dorobanțu: „De ce să particip la un curs de Public Speaking? Pentru că modul în care comunicăm ne definește în lumea competitivă în care trăim. Abilitatea de acomunica, indiferent ce ne dorim să realizăm în viață, ne ajută mult și ne îmbunătățește șansele de a avea succes pe piața muncii actuală.”

Sofia Ungureanu: „Eu sunt o fire natural introverta; am invatat in timp sa ma comport ca un extravert, sa fiu mai aproape de oameni, insa simt ca imi lipseste un ingredient special. Iar acel ingredient tine de felul cum vorbesc in public.”

Georgiana Neagu: „Mi-ar plăcea să-mi pot stăpâni întotdeauna angoasele și să pot comunica într-un mod eficient și constructiv cu publicul. Îmi place să cred că ceea ce fac eu modelează oamenii și caracterele.”

Valentin M: ”În mod absolut normal şi natural, universul a venit în sprijinul meu şi v-a inspirat dvs. acea idee de a scoate la concurs două locuri sponsorizate pentru cursul de Mastering Public Speaking. Trebuia să existe o cale de a ne cunoaşte, de a intra în legătură (maestrul şi novicele).”

Mariana Prihor: ”În faţa ferestrei deschise văd zorii zilei cum se apropie, surâsul interior e gata să-i întâmpine, ştiind că lista de priorităţi e gata, ceea ce mai am de făcut e doar curaj să expediez aceste rânduri mai departe. De ce scriu acest eseu? ca să mă motivez. Dacă m-aţi asculta, probabil aţi înţelege cum puterea interioară se află în fiecare dintre noi.”

Alexandra Coravu: „Pentru că vorbitul în public este despre împărtășire, fie că vorbim despre gânduri, sentimente, experiență. Pentru că public speaking este, mai ales, despre EMOȚIE. Despre AUTENTICITATE.”

Paula Mîrț: „Sunt multe lucruri care nu îmi plac, iar unul din acelea care îmi displac cel mai mult reprezintă stagnarea, sau chiar mai rău: involuția. Doresc să mă autodepășesc, sunt în competiție cu mine, nu cu ceilalți și scopul meu este de a fi mai bună azi, decât am fost ieri.”

Simina Tipa: „Mi-ar oferi un enorm benefiu emoţional: faptul că după atât de mult timp încep a face păşi mici, dar siguri către depăşirea “zidului de creta” (“zidul de creta” este asocierea pe care eu i-am atribuit-o frici de a vorbi în public, mai exact pe care o atribui tuturor temerilor care pot fi rezolvate).”

Maria Magdalena Miu : ”Sunt în permanență în căutarea unor preocupări care îmi lansează provocări și îmi pun la încercare  abilitățile mele, dar și cunoștințele pe care le­am acumulat în cadrul anilor de studiu, în activitatea mea  profesională dar și atunci când am participat la cursuri, conferințe sau training­uri care mi-­au  atras interesul.”

Gabriela Tichelea: „Sunt o persoană pozitivă, îmi place să îi motivez pe cei de lângă mine, sunt foarte prietenoasă și ambițioasă… câteodată prietenii îmi spun că sunt și foarte vorbăreață. Îmi place să am oameni de calitate în preajma mea și asta mă motivează să învăț, să evoluez, să câștig, acesta fiind și motivul pentru care îmi doresc atât de mult să particip la Mastering Public Speaking.”

Geanina Enache: „De ce am nevoie de acest curs? În primul rând, vreau să-l fac pentru fiica mea (care este în clasa I) mai bine spus pentru a o ajuta atunci când vine acasă de la școală cu mutrița ei simpatică, și-mi spune trist că iarași nu a avut curaj să răspundă, deși este un copil foarte inteligent, dar din păcate are aceeași problemă ca și mine cu vorbitul în fața unei audiențe.”

Silviu Minea: „Participarea la un astfel de program ar putea contribui la dezvoltarea sistematică a încrederii în sine, m-ar ajuta să-mi îmbunătățesc abilitățile de comunicare și de prezentare, să comunic mai eficient, să-mi dezvolt o imagine personală pozitivă și aș avea ocazia de a învăța tehnici de persuasiune și influențare. Și mai cred că îmi oferă oportunitatea de a-mi regăsi vocea interioară, învățând să spun povestea cu încredere și entuziasm.”

Da, ați văzut bine, avem 15 câștigători! Felicitări! Misiunea Public Speaking School este de a instrui cât mai mulți oameni dornici de a învăța această tehnică, iar din acest motiv am decis să vă facem o surpriză și să mărim numărul de câștigători. Vom organiza un curs special doar cu voi, tot la București, spre finalul lunii Martie, la o dată care vă va fi comunicată cât de curând. Ne bucurăm că ați ales să participați la concursul nostru și abia așteptăm să vă cunoaștem.

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere

Comentarii

Adauga comentariu

Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2020 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design