Contact

Cea mai bună versiune a ta e suma tuturor eșecurilor, durerilor și lecțiilor tale!

27 iunie 2018, 2 comentarii
Contactează-mă!

Le vede, stau în așteptare azi,  în zi de sărbătoare – o așteaptă pe ea. Amalia cea de acum. E ziua lor.

Stau toate în picioare, în cerc, nu se ating. Prima oară o îmbrățisează pe copila Amalia, cea plină de neastâmpăr, cea însingurată, cu ochii mari întrebători și părul lung. Are genunchii plini de răni, e plină de imaginație în jocurile ei lipsite de prea multe jucării,  visează mult și des în nopțile-i în care mama o lasă singură pentru a merge la serviciu. Ii simte nevoia de dragoste și îi dăruiește în acea îmbrățișare – toată iubirea ei. Îi șterge ochii, îi aranjează părul, îi oblojește genunchii zdreliți și o lasă în lumina soarelui cu ochii zâmbitori. Păstrează neastâmpărul și curiozitatea copilului, alungă tristețea.

Se îndreaptă către ea, adolescenta Amalia.  Înaltă, brunetă, melancolică și visătoare. O îmbrățișează strâns. Cât zbucium acolo în inima ei, câtă poezie în sufletul ei. Câtă nevoie de îmbrățișare. Cât idealism. Îi mângâie ochii mari și părul scurt. Îi dăruiește curajul și încrederea ei de acum. O ciufulește afectuos. Păstrează poezia din suflet, iubește-ți  melancolia.

Tânăra Amalia se simte prinsă în capcana propriilor neputințe. E timidă, e ezitantă, e inconsecventă, e îndrăgostită. Face greșeli suferă și crește din suferință cât alții în cinci ani. Învață, muncește, iubește. Amalia cea de acum se abține să mai fie atât de critică cu acea versiune a ei. Îi întinde mâna, se uită în ochii ei și-i promite  că nu o să-i mai urască neputințele , o acceptă cu iubire. Păstrează iubirea, conștientizează-ți evoluția.

Amalia cea de acum, e cea mai bună versiune a ei de pană acum. Cea mai bună versiune a ta vine din  suma tuturor eșecurilor, durerilor, lecțiilor și victoriilor tale!  Le înlănțuie pe celelalte trei într-un dans vesel al vieții și al speranței, al acceptării și al devenirii. Le zâmbește cald, le dă din forța și curajul ei celorlalte trei. Le ocrotește și le absoarbe în inima ei ca pe trei raze ce o vor însoți de-a pururi în călătoria ei.  Pe fața ei zărești acum și ochii curioși ai copilului, și melancolia adolescentei, și privirea iubitoare a tinerei.  Pășește înainte purtându-le în inima ei – a mai trecut un an dar cine stă să îi mai numere? Vârsta e doar un număr inventat pentru a ne reaminti că viața e scurtă și că merită trăită din plin. La mulți ani și vouă!

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere

Comentarii

Comentarii (2)

  1. Florina spune:

    La multi ani, sunteti o doamna pe care as veni s-o vad oricand la orice conferinta pntru ca sunteti cea mai buna combinatie intre frumusete, inteligenta si carismă, plus ca mai sunteti si mama de 3 copii baieti pe deasupra si-mi pot imagina cam ce presupune acest lucru 🙂 Articolul dvs. mi-a placut in mod special pentru ca m-am regasit perfect, nu conteaza cate esecuri am avut, important este c-am invatat destul de mult cat sa nu le mai repet, sa fiu mai echilibrata si sa am grija sa lucrez zilnic la a deveni cea mai buna varianta a mea, iar, de data asta, sa nu mi se mai para vreun obstacol insurmontabil :).

Adauga comentariu

Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2021 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design