021/9003

Cinci aspecte esențiale în managementul Brandului Personal

29 iunie 2015, 0 comentarii
Contactează-mă!

Am înțeles de timpuriu că antrenamentul pe care îl ofer managerilor seniori și antreprenorilor în public speaking se leagă strâns de o nevoie a profesioniștilor mult mai amplă, și anume aceea de a-și face cunoscută expertiza, valorile, pasiunile și, nu în ultimul rând, ceea ce îi diferențiază ca profesioniști în piață!

Am intuit că a învața să vorbești bine și eficient în public, a folosi eficient social media și alte instrumente, nu e suficient pentru a-ți construi un brand personal autentic, ci e nevoie de mult mai mult de atât. În primul rând, e nevoie  de o strategie coerentă!

Am realizat, de asemenea, că e nevoie să mă instruiesc cu cei mai buni din lume în personal branding pentru a găsi cele mai bune strategii, atât pentru clienții mei, cât și pentru mine personal, eu însămi parcurgând o tranziție de la corporate la antreprenoriat în ultimii ani și lovindu-mă de provocările construirii unui brand personal autentic.

Uite așa, în 2015, am adăugat expertizei mele și certificarea ca strateg în personal branding și mă bucur să descopăr cum teoria se poate îmbina atât de frumos și eficient cu practica.

Așadar, pentru a-ți construi un brand personal autentic nu face eroarea pe care o fac mare parte din profesioniștii locali: aceea de a comunica pe toate canalele, tuturor, orice – „ca să fie” , fără o strategie și fără o aliniere la o misiune personală, fără a targeta un anumit profil de clienți utili business-ului tău.

Înainte de orice proces de personal branding, ai nevoie, în primul rând, să te cunoști bine pe tine însuți, să înțelegi care e valoarea pe care tu o poți aduce prin ceea ce faci, să îți clarifici propria misiune și abia apoi să începi să te gândești la cum o vei comunica și prin ce canale potrivite – clienților țintă. Da, da  – acelor tipologii de clienți ce sunt interesanți pentru tine și nu „mass communication”.

Așadar, dacă îți surâde ideea de a face acel pas în față și a arăta lumii cum poți face diferența, bravo! Mă bucur!

Iată câteva sugestii ce sper să îți fie de folos: http://www.businessdays.ro/Blog/5-Aspecte-Esentiale-in-Managementul-Brandului-Personal

Ne vedem la Iaşi!

Comentarii

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Career Transformers

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Dezvoltarea echipei tale

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design