Contact

Leadership & Managementul Echipelor locale și internaționale

Ești un antreprenor de succes. Business-ul tău a crescut. Realizezi că nu îți mai poți conduce business-ul cu procesele și modelul de operare din faza de start-up. Ai nevoie de procese interne noi în managementul performanței, în managementul și loializarea talentelor, în creșterea gradului de satisfacție a clienților și partenerilor. Ai nevoie poate de redefinirea viziunii și misiunii organizației tale dar poate și de setarea valorilor ce vă guvernează ca și echipă.Pentru toate acestea te pot ajuta ca și consultant. Experiența mea de leadership în mari corporații dar și practica mea de consultant din ultimii 5 ani, îți pot fi de un real suport!

Ești în postura de a conduce pentru prima oară echipe la distanță? Ori business-ul tău s-a extins și e nevoie să ai un model de comunicare intern eficient cu toate filialele tale? Ca leader ce a implementat echipe la distanță în România, India și China te pot ghida prin training și consultanță să gestionezi eficient echipa extinsă dincolo de granițele orașului tău sau ale țării tale!

Iar dacă  ți-ai extins business-ul pe noi piețe internaționale și vrei să știi cum poți gestiona mai bine aspectele multiculturale ce pot fi reale bariere în funcționarea unor parteneriate de durată – permite-mi să fiu ghidul tău multicultural! Experiența mea în a gestiona clienți din 51 de țări ale lumii, îți poate fi de un real folos!

 

Înscriere

Înscrie-te ca persoană fizică
Înscrie-te ca firmă

Comunitate

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Balanță viață profesională / Viață personală

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design