Contact

Networking Strategic

Vi s-a întâmplat să spuneți vreodată :

”Networking-ul nu e punctul meu forte?” Ți se întâmplă să te lași convins greu să mergi la un eveniment de business și implicit networking? Și dacă tot te duci cât de des ți se întâmplă să te agăți de singura persoană ce o cunoști din sală și să stai cu ea tot evenimentul? Ori ești genul de persoană care se plimbă prin sală, spune ”Buna” la mai multe persoane însă nu se implică mai mult în conversație? Poate că mergi la evenimente de business căci așa mai apuci să stai de vorba cu prietenii tăi, nu faci networking caci e așa de bine în bisericuța ta de colegi cu care te simți confortabil.. Sau poate te duci la un eveniment, colectezi cât mai multe cărți de vizită, ajungi la birou, le verși satisfăcut într-un sertar, la păstrare (pe veci) și îți spui: ”Mamă …ce networking am făcut!?

Dacă resimțiți anxietate când intrați într-o cameră plină cu oameni necunoscuți, nu vă impacientați –  e un simptom comun multor oameni. Iar dacă nu sunteți familiarizati cu ideea de networking strategic – nu vă ingrijorați – putem învăța împreună!

Colind țara ca public speaker și observ atent maniera de a face business networking a românilor comparativ cu practica internațională – acesta e și motivul pentru care am inițiat un program de instruire în networking strategic pe care l-au parcurs mai multe serii în București. Cluj și Iași. Înscrie-te și tu!

 

 

Înscriere

Înscrie-te ca persoană fizică
Înscrie-te ca firmă

Comunitate

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Balanță viață profesională / Viață personală

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design