021/9003

Curs de public speaking pentru bloggeri

10 iulie 2014, 1 comentariu
Contactează-mă!

Lansarea primei școli de public speaking din România vine însoțită de o invitație la un curs special elaborat pentru bloggeri. Unii dintre noi avem idei grozave, pe care știm că, dacă am apuca să le implementăm, ar avea un succes extraordinar. Unii dintre noi vrem să spunem altora câte ceva, în mintea noastră totul este clar, dar vedem cu tristețe că ceilalți nu înțeleg mare lucru. Unii dintre noi suntem foarte buni când vine vorba despre comunicarea la „tastatura”, dar devenim aproape tăcuți atunci când ieșim în offline.

Propunerea mea este să adăugăm calității voastre de comunicare în scris, posibilitatea de a transmite mesaje inspiraționale, structurate și pline de învățăminte.

Gifts

Liderii conduc prin limbaj, iar limbajul se învață.

Pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a câștiga una din invitațiile la cursul de public speaking pentru bloggeri îi poți afla aici.

Comentarii

Comentarii (1)

  1. […] 5. Este primul meu curs de public speaking, asa ca nu pot spune cat de buna a fost Amalia Sterescu. Nu am termen de comparatie, insa nu am nimic sa-i reprosez. Este o persoana rabdatoare, energica, cu o poveste de viata interesanta si foarte profesionista. Si e si bloggerita […]

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Resurse gratuite

E-book
gratuit

"Vreau să-mi schimb cariera"
vreau acces

Ghidul tranziției
în carieră

pas cu pas
vreau acces

Public
Speaking

resurse gratuite
vreau acces
Mai multe resurse gratuite
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design