021/9003

De ce o școală de public speaking în România?

9 iulie 2014, 0 comentarii
Contactează-mă!

Visez ca orice copil din școlile din România să aibă curajul să iasă în fața clasei sau în fața unui grup de lucru ori a unei comisii de examinare și să-și exprime cu claritate și curaj ideile – pentru că s-au pregătit în public speaking și au înțeles că înainte de spaimă, există pregătire și există o metodă de a-și învinge temerile! Și mai visez ca fiecare profesor din țara aceasta să înțeleagă cât de important e să nu umilești un copil ce iese în fața clasei deoarece asta îi va crea o spaimă de public speaking și o barieră de comunicare greu de reparat ulterior.

Visez să merg la evenimente în România, unde speakeri români – indiferent că vin din sistemul public, corporate sau mediu antreprenorial – stau alături de speakeri internaționali pe scenă și sunt la fel de captivanți, energizanți și instruiți în public speaking ca orice alt speaker internațional pregătit în programele de public speaking din afara țării!

Îmi doresc să ascult discursuri inspiraționale, structurate, pline de învățăminte și nu discursuri fără conținut, fără început și sfârșit, fără poveste și umor, fără condiment și fără pasiune – indiferent că vorbim de un discurs politic sau alte categorii de discursuri. Pentru că speakerii au înțeles în sfârșit că trebuie să se instruiască în public speaking, că trebuie să se pregătească în avans pentru a-și comunica mai bine mesajul și pentru a dărui auditoriului idei, inspirație, motivație!

Îmi doresc ca antreprenorii dar și liderii corporatiști să înțeleagă că în anul 2014 +, public speaking a devenit un instrument de vânzare al propriilor servicii, produse, idei, dar și un instrument de motivare, insuficient folosit în România.

Îmi doresc ca organizatorii de evenimente să aibă inspirația și capacitatea de a înțelege că uneori numele speakerului sau business-ul pe care îl reprezintă nu e suficient și că pentru un eveniment de calitate, speakerii trebuie testați, ajutați, instruiți; că un speaker slab sau un moderator și mai slab îți pot ruina întregul eveniment și asta se poate preveni simplu prin introducerea grupurilor de suport în public speaking sau prin testarea abilităților moderatorilor.

Pentru toate cele de mai sus, am înființat Public Speaking School. Cred cu tărie că liderii, indiferent de mediul din care provin – sistem public, mediu corporatist sau antreprenorial – conduc prin limbaj și nu cu bățul! Abilitatea de a vorbi în public se învață – și cu cât se învață de timpuriu prin sistemul educațional românesc, cu atât capacitatea de expunere și nivelul de experiență va fi mai mare și implicit gradul de competitivitate cu alte resurse dintr-o lume globalizată este mai mare.

Sunt sigură că Public Speaking School va umple un mare gol în paleta programelor de instruire, de dezvoltare personală sau a programelor alternative de vânzare și va avea capacitatea să creeze lideri apți să se exprime pe orice scenă a lumii!

Mai multe detalii despre Public Speaking School puteți afla aici: www.publicspeakingschool.ro

Comentarii

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Resurse gratuite

E-book
gratuit

"Vreau să-mi schimb cariera"
vreau acces

Ghidul tranziției
în carieră

pas cu pas
vreau acces

Public
Speaking

resurse gratuite
vreau acces
Mai multe resurse gratuite
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design