De unde încep un proces de personal branding?🤔

Amalia Sterescu \ De unde încep un proces de personal branding?🤔

Din interior!🔥

📍Personal branding începe din interior, prin introspecție!

În forfota unei zile obișnuite de lucru, rareori ne accesăm calendarul și vedem acolo ”1:1 …cu tine însuți”

Cum ar fi?🤔
Să-ți rezervi două ore pe lună doar pentru un dialog onest cu tine, un dialog în care să-ți pui întrebări tăioase care solicită musai un răspuns cinstit.

Pe principiul că dacă nu este în agenda ta de lucru, nu se întâmplă, nu e niciodată târziu să-ți programezi o astfel de întălnire cu tine însuți/însăți si să-ți faci din asta un obicei!

Chiar, cum ar fi.. să mergi în locul tău preferat care te inspiră – poate fi o cafenea, poate fi o bibliotecă, poate fi o plimbare lungă în parc, o sală de muzeu printre culori și opere de artă…și să-ți pui niște întrebări esențiale.

🎁🎁Îți ofer mai jos cele mai importante întrebări din practica mea de Personal Branding Strategist care să te ajute să parcurgi cu ușurință etapa de introspecție din procesul de personal branding.

(Treci prin ele acum dar revino la ele atunci când vei avea starea necesară să construiești cu ajutorul lor!)

📍Ce construiesc eu AICI? Oare va trece această ”construcție” testul timpului?

📍Cum mă diferențiez eu în această piață și de ce ar dori cineva să facă business în special cu mine? Sau de ce m-ar dori în echipa sa?

📍Dacă ar fi să aștern pe o masă lungă și frumoasă un puzzle format din tot ceea ce pot oferi eu valoros la masa deciziilor, oare care sunt piesele esențiale ale acelui puzzle?

📍Care sunt poveștile mele de succes? Cum operez cu ele în comunicare? (Ai mai jos în RESURSE un articol care te învață cum să faci asta.)

📍Care sunt valorile cu care operez azi în business?

📍Ce înseamnă pentru mine nivelul următor al business-ului meu sau al carierei mele?

📍Pe axa vieții mele, sunt în anii mei de maximă productivitate ori sunt în perioada în care mă gândesc la Legacy? În ce anotimp e cariera mea? Și dacă e iarnă și e ceva hibernare pe acolo… cum aduc din nou primăvara în viața mea profesională, continuând să rămân relevant(ă) pentru cei ce au nevoie de ceea ce am de oferit?

Și cum orice exercițiu de introspecție are nevoie de o contrabalansare din exterior, menține-te în zona de curiozitate și întreabă-te:

⭐Care este reputația ta astăzi?

⭐Ce spun ceilalți despre tine atunci când spun numele tău?

⭐Este această reputație aliniată cu modul în care te vezi ca profesionist(ă)? (Și dacă nu, vrei să înveți cum poți minimiza acest ”gap”?)

⭐Experiența pe care cineva din exterior o are interacționând cu imaginea ta online – este oare la același nivel de profesionalism ca atunci când te întâlnește față în față?

Resurse suplimentare:

Articole:

Personal Branding – Intrebari si raspunsuri

Personal Branding – cu ce te ajuta maparea celor mai relevante povesti din experienta ta profesionala

Branding Personal – definitie, sfaturi, carti

Video:
Personal Branding – Amalia Sterescu

Sper că ai găsit utile întrebările și resursele pe care le-am împărtășit astăzi pentru procesul tău de introspecție și dezvoltare personală.

Îmi doresc cu adevărat să te văd reușind în călătoria ta de construire a unui brand personal autentic și puternic. 💪🏻

Dacă simți că ai ajuns la un moment în care ai nevoie de sprijin suplimentar, eu sunt aici pentru tine:

Sesiune Coaching 1 la 1

Prin sesiunile de coaching 1:1 te pot ghida și vă îți pot oferi instrumentele necesare pentru a te contura și a-ți promova brandul personal, în mod eficient.

Nu ezita să mă contactezi pentru a discuta cum te pot sprijini în această călătorie extraordinară, indiferent de anotimpul carierei tale!

Cu căldură,
Amalia

Data articol: 29 februarie 2024
Leadership
Leadership

cu Amalia Sterescu

© 2024 Amalia Sterescu Designed by: Live Design