Contact

She had a dream – discursul unei înfrângeri

9 noiembrie 2016, 0 comentarii
Contactează-mă!

Hillary Clinton, indiferent dacă o admirăm sau o urâm – cu părțile ei gri, cu deciziile crunte pe care a trebuit să le ia, cu jocurile specifice politicii – și-a ținut în seara aceasta discursul înfrângerii,  cu demnitate, cu forță și echilibru.

Să îți dedici viața serviciului public și valorilor în care crezi, să îți sprijini soțul în alegeri și pe durata mandatului său –  în cea mai mare funcție în stat (și nu oricare stat ci SUA), să ai curajul să mergi drept și să zâmbești chiar si atunci când ești umilită  și toti te arată cu degetul (și nu din vina ta), să lupți pentru visul tău la o vârstă în care altele își cresc liniștite nepoții, să faci față unei lumi a bărbaților și inevitabil să porți masca duritătii  pentru că porți pe umeri decizii pe care mulți politicieni nu le vor lua într-o carieră înreagă – iar  într-un final să stii cum să pierzi cu demnitate o ultima bătălie,  o bătălie pentru care știi că în această viață nu mai există a doua șansă! Hillary Clinton – povestea unei cariere politice de excepție, a unui vis frânt dar nu și a unui spirit înfrânt.

Cine va crede că această femeie este înfrântă se înșeală – pe ea doar timpul o poate învinge și nici el căci discursul său din această seară lasă în urmă un mesaj puternic ce va trece poate testul timpului.

”Pentru cei mai tineri, la începutul carierei lor politice, aș vrea să știți că în cariera mea am avut realizări dar și înfrângeri, unele destul de mari și dureroase pentru că în cariera și în politică există suișuri și coborâșuri. Dar niciodată, niciodată nu voi renunța la valorile pentru care lupt” și rescriu aceste cuvinte nu tocmai mot-a-mot – ci din memorie, pentru că am ascultat speech-ul în traficul infernal dint-un București ploios. ” Vreau să mulțumesc tuturor femeilor ce au văzut în mine campioana lor. Nu am reușit să spargem acele bariere, încă – însă sunt sigură că poate mai curând decât credem, o femeie va reuși să ajungă la Casa Albă ca Președinte. ” A fost singurul moment în care ochii lui Hillary parcă au început să lăcrimeze și atunci am intuit că asta i-a fost bătălia vieții – să spargă acel glass ceiling!

She had a dream – a fost învinsă dar exemplul ei va rămâne pentru toate femeile ce vor îndrăzni să lupte pentru visul lor. Îndrăznește!

 

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere

Comentarii

Adauga comentariu

Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2021 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design