021/9003

În ring cu Mihai Leu. Impresii la cald de la cea mai recentă ediție Leadership din Ring

30 mai 2016, 0 comentarii
Contactează-mă!

Muzica de competiție inundă sala. E genul acela de muzică pe ritmul căreia inima îți bate din ce în ce mai tare… Aud arbitrul cum strigă: „Doamneelor și Domnilooor!” Tocmai îmi puneam mănușile de box, gata să intru în ring. Trag cu coada ochiului: o sală arhiplină; peste 100 de persoane, toți seniori lideri dintr-o mare organizație locală. Și atunci încep să înțeleg cam ce simt actorii înainte de premiera unui spectacol 🙂

 

leadership

Alături de mine, Mihai Leu este calm, ba chiar încearcă să mă amuze spunându-mi că se simte ca înaintea unei plimbări prin parc. Intrăm pe rând în ring … Leadership din ring. Centura de campion mondial la box profesionist a lui Mihai strălucește din mijlocul ringului.

 

Cu ochi strălucitori, mă uit și eu la cei din sală și îmi dau seama că, pe bună dreptate, într-o vreme îmi alesesem ca citat preferat ”Everything seems impossible until is done”. Realizez într-o secundă că ceea ce mintea mea a visat, a închipuit în cele mai mici detalii și a creat ca scenariu al „Leadership din ring” devenise realitate. Tot ce speram acum era să mai energizăm încă o echipă cu mesajele și poveștile noastre despre succes sau eșec, despre ce înseamnă să fii competitiv și cum te menții în top, despre cum menții fragilul echilibru viață personală/viață profesională și multe altele.

 

Amalia Sterscu

 

Runda 1 începe în forță și, în avalanșa de povestiri, glume, aplauze și momente emoționante, nici nu realizez cât de repede a trecut timpul și … am ajuns la Runda 3 – cea finală.

 

Realizez că și acest eveniment a fost un succes în momentul în care participanții, veniți la autografe, îmi spun: “Vă mulțumesc, a fost exact ce aveam nevoie!” sau ”Nici nu știți cât de bine mi-a prins acest eveniment, sunt într-un impas și am găsit multe răspunsuri în poveștile dumneavoastră!” Fotografiile, autografele, felicitările curg și îmi amintesc ceea ce am spus și pe scenă: succesul nu trebuie neapărat să fie un obiectiv, ci mai degrabă o consecință a lucrului bine făcut.

 

În drum spre casă și până noaptea târziu, îmi vin în minte cuvintele noastre de pe scenă, dar cred că cel mai mult îmi răsună în minte ceva ce Mihai Leu a spus, vorbind despre succes și competitivitate:

 

„Scuzele sunt pentru cei care vor să le folosească!”

Mihai Leu

Așadar, înscrie-ți echipa la Leadership din ring și vei învăța cum pot fi liderii antrenați să devină campioni!

Leadership din ring

Comentarii

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Career Transformers

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Dezvoltarea echipei tale

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design