021/9003

Început de septembrie la Cluj

28 august 2014, 1 comentariu
Contactează-mă!

Iată că primele proiecte după frumoasa vacanță mă întâmpină la Cluj. Nu pot sta prea mult departe de acest oraș. Mă inspiră oamenii și locul.

Am primit bucuroasă propunerea venită din partea Fundației Rațiu de a le oferi un scurt curs.

Luni, în cursul prezentării Program voluntariat Amalia Sterescu – Ready4life. Sesiune: ”Cum dau glas proiectelor mele”,  voi instrui voluntarii de la Fundația Rațiu. Mi-am propus să le dezvălui câteva tips & tricks atingând următoarele puncte: cum mă prezint personal, cum susțin mai bine obiectivul proiectelor în care mă implic prin public speaking. Modul de desfășurare al cursului va fi unul interactiv, bazat pe exerciții practice.

Marți, de la ora 18:30 voi lua parte în calitate de speaker la evenimentul Girls in Tech ce se va desfășura la Bastionul Croitorilor din Cluj Napoca. Girls in Tech este o rețea internațională care își propune să descopere și să susțină femeile antreprenori care activează în industria tehnologică, să le susțină și să le motiveze prin simplul fapt că le oferă mai multă vizibilitate și o comunitate suport.

Pe lângă aceste două interesante evenimente, voi avea sesiuni de consultanță cu clienți noi și vechi, precum și întâniri cu parteneri pentru a dezvolta proiecte noi.

Ne vedem cu drag la Cluj!

Comentarii

Comentarii (1)

  1. Florentina spune:

    Cand eram adolescenta le spuneam tutror ca atunci cand voi termina studiile ma voi muta in Cluj. Se pare ca visul meu nu s-a implinit, m-am casatorit si ramas in Iasi. De fiecare data cand plec in concediu imi fac drum si spre Cluj, nu stiu orasul acesta are ceva special.
    __________________________________
    calculul varstei de pensionare

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Career Transformers

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Dezvoltarea echipei tale

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design