021/9003

Leadership Carismatic

Contactează-mă!

Și tu îți poți antrena Carisma!

Descoperă primul program de ”Charismatic Leadership” din România

 

Cu siguranță ești un lider bun, te organizezi ca nimeni altul, atingi targeturile asumate, echipa te ascultă, dar … parcă simți că ceva lipsește din activitatea ta. Parcă echipa ta nu e suficient de motivată, parcă nu e convinsă 100% de justețea acțiunilor tale … parcă nici managerul superior nu e cu adevărat mulțumit. Și auzi în jur, fără să vrei: Un lider carismatic i-ar mobiliza! Dacă ar avea carismă, l-ar urma! Și te întrebi: Dar carisma se poate învăța? Eu știam că te naști cu această calitate …

Răspunsul meu pentru tine: DA! Carisma se poate antrena!

Experiența mea de peste 18 ani în leadership, certificările în NLP, public speaking, comunicare non-verbală și personal branding mi-au oferit resursele și viziunea necesară pentru a aduce în premieră în România un program prin care să-ți poți îmbunătăți carisma.

În 22 septembrie 2017, la București îți voi demonstra că, da, carisma se poate antrena! Fie că deții deja un rol de conducere, fie că ai un rol care implică o cumunicare permanentă cu o comunitate sau o echipă ori aspiri la o tranziție într-un rol de leadership – atunci Charismatic Leadership te va ajuta să înțelegi cum poți influența mai mult, cum poți avea un mai mare impact în interacțiunile pe care le ai educându-ți carisma, cu toate ingredientele sale! Abilitățile de leadership carismatic există în fiecare din noi, iar secretul succesului constă în arta de a le pune în valoare și de a le dezvolta.

Descoperă-ți carisma și adu-o la lumină!

 

Preț 650 lei

Plătești contravaloarea cursului direct în contul SC ALIQUANTUM SRL

Banca: Raiffeisen Bank – Dorobanti

Contul: RO30RZBR0000060015316153

 

Înscriere

Înscrie-te ca persoană fizică
Înscrie-te ca firmă

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Resurse gratuite

E-book
gratuit

"Vreau să-mi schimb cariera"
vreau acces

Ghidul tranziției
în carieră

pas cu pas
vreau acces

Public
Speaking

resurse gratuite
vreau acces
Mai multe resurse gratuite
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design