021/9003

Leadership din ring

27 ianuarie 2016, 0 comentarii
Contactează-mă!

Dacă ești în postura de a conduce echipe, știi cât de greu este să le ridici moralul atunci când totul pare că se prăbușește ori când targeturile par de-a dreptul intangibile…Îți imaginezi cum ar fi să le ții tu un speech motivațional, așa cum vezi în filme cu antrenori care știu cum să scoată ultimul strop de energie din echipele lor, pentru a genera performanța așteptată. Alungi ideea, nu pentru că nu e una bună dar recunoști onest că … nu ai timp și simți cumva că echipa are nevoie de altceva, de ceva diferit. De un strop în plus de inspirație, de un speaker atipic, de un model poate…

Cu ceva vreme în urma chiar eu căutam pentru echipa mea de suport un model de conferință motivațională și din păcate oferta locală era destul de săracă în exemple. Apoi, fiind speaker la peste 40 de conferințe anuale, mi s-a conturat în minte un alt fel de conferință despre leadership. Și cum se spune că trebuie să ai grijă ce-ți dorești – iată că într-o bună zi – Mihai Leu (da, chiar el) – campionul mondial la box dar și campionul național la raliu, m-a contactat pentru un parteneriat în zona de discurs public.

Ascultând poveștile impresionante din competițiile lui Mihai Leu, mintea mea –  obișnuită să evalueze lideri, talente, succesori etc. primea din poveștile lui spuse cu atâta naturalețe, niște semnale atât de puternice de leadership. Citeam printre rândurile poveștilor sale de viață atât de multă determinare, perseverență, ne-compromis, dorința de succes încât mi-am dat seama în cateva secunde de un paralelism interesant între profilul unui campion și cel al unui leader de succes. Mihai Leu e un campion iar poveștile sale pot inspira, pot motiva și mi-am spus atunci că mesajul sau poate avea și mai multă forță dacă îl voi transpune în situații concrete de business, de management al echipelor. Și cine putea să facă asta mai bine decât subsemnata, prin prisma experienței de leadership – 19 ani din care 16 în mediul corporate. Așa s-a născut în mintea mea Leadership din ring.

Un regal de povești inspiraționale din competițiile lui Mihai Leu și din tranșeele corporatiste și antrepreprenoriale ale subsemnatei. Un altfel de ring în care chiar dacă eu și Mihai vom purta mănuși de box, duelul este unul al poveștilor de viață, al valorilor și principiilor de care avem cu toții atâta nevoie.

Leadership din ring este în esență un format de eveniment motivațional unic pentru echipe, un format ce se va adapta la tipologia fiecărui tip de business, un format pe care începând de astăzi, îl punem la dispoziția tuturor celor interesați să aducă în fața echipelor lor doi campioni – pentru un regal de inspirație și motivație!

Înscrieri la office@amaliasterescu.ro sau 021/9003.

Comentarii

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Resurse gratuite

E-book
gratuit

"Vreau să-mi schimb cariera"
vreau acces

Ghidul tranziției
în carieră

pas cu pas
vreau acces

Public
Speaking

resurse gratuite
vreau acces
Mai multe resurse gratuite
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design