Înscrie-te!

Cine poate participa?

Evenimentul se adresează tuturor echipelor dornice să-și atingă și să-și depășească propriile performanțe, tuturor profesioniștilor ce-și doresc să înțeleagă secretele unui campion mondial, managerilor ce doresc să afle noi modalități prin care își pot stimula echipele în momente dificile, tuturor celor pentru care, preocuparea pentru înalta performanță este un obiectiv constant!

Durata: 2h (include sesiunea de întrebări și răspunsuri și sesiunea de autografe)

Beneficii

  • 1Cele două personalități au un bagaj de succese considerabil, atât în viața profesională cât și personală – fapt ce face din alăturarea lor un cocktail motivațional imbatabil.
  • 2Dacă îți dorești o echipă motivată și un altfel de speech decât ceea ce găsești în prezent în piața din România - atunci alege Leadership din ring! Abordarea noastră este unică!
  • 3Ambii combatanți în ring sunt profesioniști români cu o bună cunoaștere a mentalităților și culturii românești și se pot adapta așadar oricărui tip de echipă locală!
  • 4Atât Mihai Leu cât și Amalia Sterescu vin în ring cu povești de viață irezistibile, ale căror mesaje puternice vor lăsa cu siguranță o amprentă în mintea și sufletul participanților la eveniment.

Rezervă aici Leadership din Ring pentru echipa ta

office@amaliasterescu.ro
Amalia Sterescu

Amalia Sterescu

Bună, sunt Amalia Sterescu şi cred în furtuni. Mai cred în puterea experienţei: pe mare zbuciumată şi vreme rea învaţă navigatorii meserie, nu pe mări calme şi liniştite. Orice furtună e o provocare să te reinventezi şi îţi răsplăteşte apoi îndrăzneala cu fiecare nou tărâm descoperit.

Mi-am aşezat fundaţia experienţei profesionale pe uscat, într-un loc înalt şi stabil, dar nu departe de provocările mării. Îmi urmez viziunea cu claritate şi încredere, iar lumina ei este un ghid sigur ce serveşte multor exploratori îndrăzneţi.

Furtună pe mare? Nu-ţi pierde cumpătul. Învaţă să-ţi ajustezi velele şi ia-ţi un reper ferm şi vizibil de departe.

Eu n-am ajuns aici dintr-o dată, nu am fost pusă la conducerea unei echipe internaţionale dintr-o întâmplare şi nici nu te trezeşti Senior Executive într-o bună dimineaţă. Ce promovez eu este munca pas cu pas şi interes autentic pentru ce faci, dezvoltarea personală ceas cu ceas, construcţia durabilă: cu fundaţie stabilă, liant bun şi materiale de calitate.

Găseşte-ti talentul, creşte-ţi abilităţile şi îngrijeşte-te de ce ai construit iar rezultatul va fi vizibil de departe şi un reper valoros pentru oricine.

Găseşte-ţi Misiunea!

Mihai Leu

Mihai Leu

Mihai Leu s-a făcut cunoscut ca pugilist, fiind campion mondial WBO la semimijlocie în 1997. S-a retras din box în urma unei accidentări, fiind neînfrânt la fel ca legendarul boxer european Terry Marsh.

A început apoi să concureze ca pilot de raliu, unde a devenit campion național în 2003 la bordul unui Hyundai Accent WRC. Din 2010 este team-managerul Jack Daniels Rally Team, echipă ce concurează în Campionatul Național de Raliuri (CNR).

www.amaliasterescu.ro