021/9003

Lecții utile de personal branding

10 ianuarie 2017, 0 comentarii
Contactează-mă!

Personal branding este practica profesioniștilor de a se marketa pe sine și carierele lor ca si Branduri. Iată mai jos o serie de aspecte ce te pot ajuta în construirea propriului brand personal:

 1. Nu trebuie să-ți construiești brandul de la zero, tu deja ești cunoscut(ă) pentru ceva, ia ce-i mai bun din ce ai acum și construiește pe aceasta bază!
 2. În lumea business-ului, percepția este realitatea. Dacă oamenii te caută pentru ceva anume înseamnă că aceea e zona de expertiză pe care o comunici cel mai mult – poți începe construcția ta de aici!
 3. Brandul tău personal nu este doar un concept, trebuie să-l trăiești zi de zi și pentru asta e nevoie ca brandul tău să fie conectat cu valorile tale și cu principiile tale de viață!
 4. Ok, ai un plan? Bun. Dar cum arată destinația către care te îndrepți? Dacă nu știi unde se îndreaptă brandul tău atunci cum vei ajunge acolo?
 5. Construirea unei reputații cere timp – adu valoare brandului tău, fii acea persoană/brand pe care oamenii și-o doresc alături!
 6. Află cum te percep ceilalți, poti alege să schimbi percepția celorlalți asupra brandului tău sau poți face schimbări și mai radicale – până la urmă aceasta este frumusețea procesului, tu îți poți modela brandul personal căci este al tău!
 7. Arată lumii constant despre ce este brandul tău! În tot ceea ce faci, promovează-te!
 8. Promovarea brandului tău nu este grea daca brandul este autentic și aliniat la cine ești tu de fapt!
 9. Personal branding evidențiază ceea ce te face unic și remarcabil, ceea ce te diferențiază de ceilalți! Poate fi diferența dintre succes și eșec!
 10. Fă networking! Conectează-te cu persoane ce sunt o autoritate în domeniul tău, fiind alături de ei îți crești propria credibilitate!
 11. Nu ignora sistemul de suport de care ai nevoie: mentori, specialiști în branding personal, coach extern.
 12. Nu-ți construi o imagine ca un balon de săpun. ”Live your brand” – Fii autentic(ă)!

Mai multe informații utile poți afla din link-ul de mai jos. Te aștept așadar pe 20 ianuarie 2017  la o noua sesiune ”Managementul Bradului Personal”, la Bucuresti!

Managementul brandului personal

Vă aștept cu drag!

Comentarii

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Career Transformers

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Dezvoltarea echipei tale

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design