Contact

Managementul brandului personal

Ca profesionist simți că ai acumulat suficientă experiență , a sosit momentul să împărtășesti mai mult pieței din ceea ce ai acumulat, vrei să fii o voce în domeniul în care activezi sau în industria din care faci parte și, de ce nu, să te bucuri de recunoașterea asociaților și comunităților de profil. 

Personal Branding pentru Antreprenori este un program intensiv de o zi care te poate ajuta să-ți accelerezi realizarea obiectivelor de carieră fie că dorești să te faci remarcat în cadrul organizației tale, fie că vrei să fii recunoscut în piața în care activezi ori de către membrii industriei ori comunității tale!

Despre facilitator:

Amalia Sterescu este Leadership Consultant, Public Speaking Coach și Personal Branading Strategist certificat de Reach Communication și William Arruda în U.S.A.  Este Fondatoarea BrandingYOU – prima agenție exclusivă de personal branding pentru profesioniștii din Estul Europei.

Cu o experiență profesională de peste 20 de ani, Amalia Sterescu are o bogată experiență de leadership, coaching tranziții carieră și personal branding și numeroase certificări profesionale în zona de Executive Coaching, Digital Leadership, NLP.

 

Cui se adresează

Ce vei învăța

Tarif:

Data:

10 octombrie, București

14 noiembrie, Cluj

Înscriere

Înscrie-te ca persoană fizică
Înscrie-te ca firmă

Comunitate

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Balanță viață profesională / Viață personală

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design