021/9003

Managementul brandului personal

Ca profesionist simți că ai acumulat suficientă experiență , a sosit momentul să împărtășesti mai mult pieței din ceea ce ai acumulat, vrei să fii o voce în domeniul în care activezi sau în industria din care faci parte și, de ce nu, să te bucuri de recunoașterea asociaților și comunităților de profil. 

Managementul Brandului Personal este un program intensiv de o zi care te poate ajuta să-ți accelerezi realizarea obiectivelor de carieră fie că dorești să te faci remarcat în cadrul organizației tale, fie că vrei să fii recunoscut în piața în care activezi ori de către membrii industriei ori comunității tale!

 

Despre facilitator:

Amalia Sterescu este Leadership Consultant, Public Speaking Coach și Personal Branading Strategist certificat de Reach Communication și William Arruda în U.S.A.  Este Fondatoarea BrandingYOU – prima agenție exclusivă de personal branding pentru profesioniștii din Estul Europei.

Cu o experiență profesională de peste 20 de ani, Amalia Sterescu are o bogată experiență de leadership, coaching tranziții carieră și personal branding și numeroase certificări profesionale în zona de Executive Coaching, Digital Leadership, NLP.

 

Cui se adresează

 

Ce vei învăța

 

Tarif:

 

Data:

17 ianuarie, Cluj Napoca

 

Înscriere

Înscrie-te ca persoană fizică
Înscrie-te ca firmă

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Resurse gratuite

E-book
gratuit

"Vreau să-mi schimb cariera"
vreau acces

Ghidul tranziției
în carieră

pas cu pas
vreau acces

Public
Speaking

resurse gratuite
vreau acces
Mai multe resurse gratuite
© 2018 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design