021/9003

Managers Bootcamp

Managers Bootcamp este conceput și se adresează special managerilor nou-promovați și acting managers care au nevoie să își consolideze și să-și îmbunătățească abilitățile de management și leadership. Trainingul reprezintă, de asemenea, un bun prilej de revizuire și perfecționare a diverselor competențe de management și pentru managerii cu experiență.

Durata: 2 zile

 

Descrierea programului:

Trainingul își propune să ajute managerii nou-promovați în tranziția lor către un rol de gestionare a echipelor și de a le pune la dispoziție cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a dezvolta performanța oamenilor din subordine .

Anume conceput pentru a fi foarte practic, Managers Bootcamp evidențiază provocările implicate în gestionarea eficientă a performanței echipelor din subordine și oferă participantilor posibilitatea de a învăța prin experiență directă, activități practice, simulari de business și reflecție.

Urmând acest program, noii manageri vor ajunge la o bună înțelegere a celor 3 piloni ai unui sistem eficient de management: managementul performanței, managementul talentelor și coaching pentru manageri.

De asemenea, Managers Bootcamp vizează consolidarea abilităților de coaching într-un mediu de învățare sigur în care participanții au oportunitatea de a-și asuma riscuri, de a se auto-provoca și de a-și dezvolta abilitățile de management și coaching.

 

Obiectivele trainingului:

Acest program va permite participanților:

 

Plata

Tarif: 700 lei/persoană

Plătești contravaloarea cursului direct în contul SC ALIQUANTUM SRL

Banca: Raiffeisen Bank – Dorobanti

Contul: RO30RZBR0000060015316153

 

Înscriere

Înscrie-te ca persoană fizică
Înscrie-te ca firmă

 

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Resurse gratuite

E-book
gratuit

"Vreau să-mi schimb cariera"
vreau acces

Ghidul tranziției
în carieră

pas cu pas
vreau acces

Public
Speaking

resurse gratuite
vreau acces
Mai multe resurse gratuite
© 2018 Amalia Sterescu Designed by: Live Design