021/9003

Training Managers Bootcamp

Managers Bootcamp este conceput și se adresează special managerilor nou-promovați și acting managers care au nevoie să își consolideze și să-și îmbunătățească abilitățile de management și leadership. Acest training de management reprezintă, de asemenea, un bun prilej de revizuire și perfecționare a diverselor competențe de management și pentru managerii cu experiență.

Durată curs de management: 2 zile

 

Curs de management – descriere:

Este un training de management care își propune să ajute managerii nou-promovați în tranziția lor către un rol de gestionare a echipelor și de a le pune la dispoziție cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a dezvolta performanța oamenilor din subordine.

Anume conceput pentru a fi foarte practic, Managers Bootcamp evidențiază ceea ce face un manager, provocările implicate în gestionarea eficientă a performanței echipelor din subordine și oferă participantilor posibilitatea de a învăța prin experiență directă, activități practice, simulari de business și reflecție.

Urmând acest program, noii manageri vor ajunge la o bună înțelegere a celor 3 piloni ai unui sistem eficient de management: managementul performanței, managementul talentelor și coaching pentru manageri.

De asemenea, Managers Bootcamp vizează consolidarea abilităților de coaching într-un mediu de învățare sigur în care participanții au oportunitatea de a-și asuma riscuri, de a se auto-provoca și de a-și dezvolta abilitățile de management și coaching.

Alege cursuri de management pentru ca abilitățile tale de manager să atingă nivelul următor.

Obiectivele trainingului:

Acest curs de management va permite participanților:

Prezența la cursurile de management te ajută să-ți dezvolți abilitățile, să devii eficient, implică de la înțelegerea rolului de manager până la acela de gestionare a performanțelor echipei.

Plata

Tarif: 700 lei/persoană

Plătești contravaloarea cursului direct în contul SC ALIQUANTUM SRL

Banca: Raiffeisen Bank – Dorobanti

Contul: RO30RZBR0000060015316153

 

Înscriere

Înscrie-te ca persoană fizică
Înscrie-te ca firmă

 

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Career Transformers

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Dezvoltarea echipei tale

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design