Contact

Training Managers Bootcamp

Managers Bootcamp este conceput și se adresează special managerilor nou-promovați și acting managers care au nevoie să își consolideze și să-și îmbunătățească abilitățile de management și leadership. Acest training de management reprezintă, de asemenea, un bun prilej de revizuire și perfecționare a diverselor competențe de management și pentru managerii cu experiență.

Durată curs de management: 2 zile

 

Curs de management – descriere:

Este un training de management care își propune să ajute managerii nou-promovați în tranziția lor către un rol de gestionare a echipelor și de a le pune la dispoziție cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a dezvolta performanța oamenilor din subordine.

Anume conceput pentru a fi foarte practic, Managers Bootcamp evidențiază ceea ce face un manager, provocările implicate în gestionarea eficientă a performanței echipelor din subordine și oferă participantilor posibilitatea de a învăța prin experiență directă, activități practice, simulari de business și reflecție.

Urmând acest program, noii manageri vor ajunge la o bună înțelegere a celor 3 piloni ai unui sistem eficient de management: managementul performanței, managementul talentelor și coaching pentru manageri.

De asemenea, Managers Bootcamp vizează consolidarea abilităților de coaching într-un mediu de învățare sigur în care participanții au oportunitatea de a-și asuma riscuri, de a se auto-provoca și de a-și dezvolta abilitățile de management și coaching.

Alege cursuri de management pentru ca abilitățile tale de manager să atingă nivelul următor.

Obiectivele trainingului:

Acest curs de management va permite participanților:

Prezența la cursurile de management te ajută să-ți dezvolți abilitățile, să devii eficient, implică de la înțelegerea rolului de manager până la acela de gestionare a performanțelor echipei.

Plata

Tarif: 700 lei/persoană

Plătești contravaloarea cursului direct în contul SC ALIQUANTUM SRL

Banca: Raiffeisen Bank – Dorobanti

Contul: RO30RZBR0000060015316153

 

Înscriere

Înscrie-te ca persoană fizică
Înscrie-te ca firmă

 

Comunitate

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Balanță viață profesională / Viață personală

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design