Contact

Personal Branding – Cum îți dai cu stângul în dreptul?

1 iulie 2019, 0 comentarii
Contactează-mă!

Dorel nu există doar în construcții, Dorel există peste tot și în mintea mea echivalează cu falsul profesionist. L-ai întâlnit în ultimele luni în activitatea ta? Cât ți-a luat să realizezi falsul?

Pe vremuri o strângere de mână era suficientă pentru a pune bazele unei relații bazată pe încredere reciprocă. Astăzi, de cele mai multe ori această strângere de mână are loc mai întâi în mediul online – de cele mai multe ori. Urmărești postările unui profesionist pe care îl admiri poate, admiri imaginea online impecabilă a altuia, ești conectat la canalele social media ale acestuia și prima interacțiune/comentariu are loc online?

Dar ce se întâmplă când decizi să cunoști persoana respectivă față în față și să beneficiezi de serviciile acesteia? Dacă prima impresie digitală nu coincide cu impresia față în față? Oamenii au tendința să creadă mai nou ceea ce li se servește online. Cum vei gestiona această dezamăgire?

Dar dacă chiar tu ”păcătuiești” nefiind de fapt cea/cel pe care vrei să-l ”vinzi” celorlalți profesioniști? Dacă modul în care acționezi și te comporți în realitate nu corespunde cu principiile pe care le tot propovăduiești online? Atunci îți spun cu toată onestitatea mea: îți dai cu stângul în dreptul! Ex: când imaginea ta se bazează pe principiile unui mod de viață sănătos nu te poți erija în promotorul unor produse nesănătoase sub pretextul că ele vor revoluționa lumea. În mintea mea se produce o ruptură atât de mare între imaginea ta digitală și realitatea curentă încât eu nu mai ”cumpăr” în veci asta.

Așa că rămâi fidel principiilor tale! Armonizează tot timpul imaginea ta digitală cu calitatea serviciilor tale profesionale face to face! Evită să-ți dai cu stângul în dreptul căci până la urmă nu există detergent pe lumea asta care să spele o reputație pătată sau senzori care sa nu detecteze un fake!

Dacă te tentează Subscriber Corner click aici !

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere

Comentarii

Adauga comentariu

Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2020 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design