Contact

Povești de viață

8 noiembrie 2016, 1 comentariu
Contactează-mă!

Dragi prieteni, pentru că Viața înseamnă trăire, am decis să lansez pentru voi o nouă provocare: campania “Povești de viață”, prin care vă invit să ne cunoaștem mai bine, să interacționăm și să profitați de ocazia de a împărtăși poveștile voastre de viață, să spuneți ce experiențe (fericite sau mai puțin fericite) ați avut în carieră, relații, motivație în viață etc.

Scopul acestei campanii este de a învăța din experiețele voastre de viață și de a ne cunoaște mai bine, asimilând totodată morala din poveștile împărtășite. Pentru că orice poveste aduce cu sine o învățătură, un model comportamental pe care-l adoptăm în urma experienței.

Ca semn al prețuirii mele pentru răspunsul vostru pozitiv la provocarea mea și relatarea unui fragment din povestea voastră de viață – printr-un comentariu pe pagina de Facebook “Tango cu viața” – ofer un cadou pentru cea mai frumoasă poveste. Autoarea celei mai frumoase povești va primi un exemplar din cartea mea „Tango cu viața” pentru ea și un al doilea exemplar gratuit. Acest exemplar îl va putea trimite cu autograf și dedicație specială unei prietene, care ar avea nevoie de un mesaj de încurajare în acest moment al vieții ei. Ambele cărți vor fi livrate gratuit, la adresele indicate, cu autograf din partea mea.

Acum, despre desfășurarea campaniei: fiecare săptămână va avea o anumită temă. Astfel, pe parcursul unei luni, cât durează campania, vom avea:

9-16 noiembrie: Săptămâna dragostei

17-24 noiembrie: Săptămâna carierei

25-30 noiembrie: Săptămâna îndrăznețelor

1-8 decembrie: Săptămâna câștigătoarei

Așadar, astăzi începem Săptămâna dragostei!

Vă invit să împărtășiți experiențele voastre în materie de relații personale, sfaturi, povești, învățăminte, întâmplări. Puteți posta textele vostre însoțite de fotografii (dar nu obligatoriu) sau puteți să-mi trimiteți un mesaj privat și voi posta eu, la final, fragmentele relevante (fără numele vostru, dacă așa vă doriți). Dacă vă simțiți cu adevărat inspirate, puteți să trimiteți chiar mesaje video! Oricum ar fi, vă invit să povestim!

 

Spune-mi povestea ta!

 

#tangocuviata #povestideviata #saptamanadragostei #saptamanacarierei #saptamanaindraznetelor #saptamanacastigatoarei

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere

Comentarii

Comentarii (1)

 1. gabriela birlea spune:

  Cu intarziere poate, adaug si eu aici una din scrierile mele mai vechi ce se poate incadra in tema saptamanii. Va multumesc.

  8 Martie si suflet de femeie !

  12 ani in urma… 8 Martie in Bucuresti, orasul promisiunilor, a competitivitatii si provocarilor personale…
  Ma mutasem in Bucuresti cu fix un an inainte. Intram in oras pe bulevardul Aviatorilor intr-o zi de sambata dimineata devreme, o zi insorita de inceput de primavara aflata inca sub calmul diminetii timpurii si priveam coplesita Piata Victoriei ce mi se parea imensa si impunatoare fara nici un trecator matinal. Aici aveam sa incep o noua experienta de viata iar sentimentul era unul vibrant, plin de dorinta de cucerire si in acelasi timp de apartenenta inexplicabila la acest oras.
  Un an mai tarziu de la aceasta schimbare in viata noastra- a mea si a sotului meu- in aceeasi dimineata de 8 Martie aflam o veste pe care o banuiam, dar pentru care nu eram pregatita. Urma sa devin mama. Cu toate ca posibilitatea de a deveni mama curand dupa casatoria noastra nu am exclus-o nicicand din viata mea, vestea aparitiei acestui eveniment pe care l-am lasat suspendat deasupra vointei noastre mi-a aratat perspectiva unei realitati ce ma speria. Un val de emotii, framantari, intrebari – ce se va intampla?, cum ma voi descurca? – de parca eram singura implicata in producerea acestei situatii, cum va decurge pregatirea mea profesionala pentru care ma dedicasem si despre care stiam atunci ca va avea un deadline curand in Bucuresti?
  Blocajul mental si sufletesc produs de toate framantarile mele, m-a determinat sa nu impartasesc imediat aceasta veste sotului meu. Incredibila reactie! cand dintre toate scenariile pe care si le imagineaza o femeie fericita, acesta este unul exuberant, de nestavilit, in care ai vrea ca vestea sa se transmita fulgerator, la viteza gandului.
  Sotul meu m-a invitat la o plimbare pe Calea Victoriei, cu dorinta exprimata de a-mi darui ceva special- era ziua femeii si pentru mine devenise brusc si ziua mamei. Intuia sotul meu ceva? Am pornit in acea plimbare, intrand in magazine pretentioase si scumpe, cautand impreuna un cadou special dar n-am reusit sa vibrez in fata nici unui obiect vestimentar sau accesoriu. Primisem un alt cadou pe care nu stiam cum sa-l port si cum sa vorbesc despre el. Si cu toata nedumerirea si insistenta sotului meu de a afla de ce in rastimpuri deveneam melancolica si visatoare, dezinteresata de acest shopping, n-am reusit sa articulez realitatea momentului si am acceptat fericita un cadou simbolic.
  ………………………………………………………………………………………………………………………….
  Sunt 12 ani de atunci. E sambata dimineata, o dimineata insorita si e in prag de 8 Martie, din nou. Suntem in orasul din care am plecat si in care culmea ne-am mutat in urma cu un an, de parca anumite evenimente trebuie sa se repete in mod ciclic. O noua provocare, o lupta mai apriga decat acum 12 ani, pentru afirmarea noastra ca specialisti intr-un domeniu in care am facut cariera in tot acest rastimp, dar de data asta pe cont propriu ca antreprenori. E inceput de week-end si suntem lasati singuri, caci iubitii nostri fii au ales o mica excursie la bunici. Ce fericire pentru bunici si nepoti!
  Imi amintesc subit de scurta istorie a conceperii primului nostru nascut, zambesc si imi vine un gand- imi invit sotul in oras pentru un cadou special cu promisiunea de a-i spune o poveste adevarata.
  O zi la fel de senina ca in amintire. Ninsese cu o zi inainte iar zapada straluceste vioi. Facem o plimbare pe strazile unui Mall, intram cu strictete doar in cateva magazine si cautam dedicat exact ce avem planuit. La iesirea din magazin, ii reamintesc povestea si din noianul de amintiri simtim parfumul acelor vremuri dulci si senine.
  Sunt fericita si nu-mi doresc nici un cadou simbolic iar sentimentul acesta e atat de eliberator- puterea de a fi detasat de un obicei care a schimbat pretuirea unor momente speciale cu valori materiale. Primesc in fiecare zi dovada respectului si recunostintei fata de maternitatea unei femei prin dedicarea sotului meu fata de educarea si cresterea fiilor nostri, prin sprijinul si subtitutia materna in momente care ma cereau departe de ei, in pregatirea mea profesionala.
  Sunt fericita sa pot darui de ziua mea… celor 3 barbati din viata mea… dragostea si timpul meu!

Adauga comentariu

Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2021 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design