021/9003

Pre-order „Tango cu viața”

26 februarie 2015, 1 comentariu
Contactează-mă!

Ieri vă anunțam că evenimentul de lansare al cărții „Tango cu viața” va avea loc pe 6 martie în cadrul conferinței The Woman organizată la Cluj-Napoca.

„Tango cu viața” este o colecție de texte care ilustrează dansul propriu cu viața. Cartea se încadrează în categoria cărților motivaționale, având scopul de a inspira toate persoanele care se confruntă cu greutăți. Am scris despre toate experiențele frumoase, dar și dificultățile pe care le-am întâmpinat în evoluția de pe străduța din Câmpina până la școala de public speaking. Eseurile din carte sunt aranjate în 3 categorii: Dragoste și Relații, Carieră și Leadership și Îndreznește!

Gifts

L-am invitat pe Mihai Stănescu să conceapă prefața cărții și îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase: „Tango cu viața este o colecție de gânduri și trăiri, un puzzle al unei vieți de succes construite cu migală și perseverență, într-un cuvânt, proiecția unei adevărate personalități feminine a secolului 21.”

Azi am plăcerea să vă anunț că „Tango cu viața” este disponibilă pentru pre-order. Tot ce aveți de făcut este să trimiteți un email la adresa office@amaliasterescu.ro cu subiectul „Pre-order Tango cu viața” și vei primi un răspuns cu detalii legate de cumpărarea și livrarea cărții.

UPDATE: Cartea poate fi comandata aici

Comentarii

Comentarii (1)

  1. […] Cartea Tango cu Viata pe care o va lansa Amalia la conferinta The Woman din 6 Martie […]

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Resurse gratuite

E-book
gratuit

"Vreau să-mi schimb cariera"
vreau acces

Ghidul tranziției
în carieră

pas cu pas
vreau acces

Public
Speaking

resurse gratuite
vreau acces
Mai multe resurse gratuite
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design