021/9003

Pre-order „Tango cu viața”

26 februarie 2015, 1 comentariu
Contactează-mă!

Ieri vă anunțam că evenimentul de lansare al cărții „Tango cu viața” va avea loc pe 6 martie în cadrul conferinței The Woman organizată la Cluj-Napoca.

„Tango cu viața” este o colecție de texte care ilustrează dansul propriu cu viața. Cartea se încadrează în categoria cărților motivaționale, având scopul de a inspira toate persoanele care se confruntă cu greutăți. Am scris despre toate experiențele frumoase, dar și dificultățile pe care le-am întâmpinat în evoluția de pe străduța din Câmpina până la școala de public speaking. Eseurile din carte sunt aranjate în 3 categorii: Dragoste și Relații, Carieră și Leadership și Îndreznește!

L-am invitat pe Mihai Stănescu să conceapă prefața cărții și îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase: „Tango cu viața este o colecție de gânduri și trăiri, un puzzle al unei vieți de succes construite cu migală și perseverență, într-un cuvânt, proiecția unei adevărate personalități feminine a secolului 21.”

Azi am plăcerea să vă anunț că „Tango cu viața” este disponibilă pentru pre-order. Tot ce aveți de făcut este să trimiteți un email la adresa office@amaliasterescu.ro cu subiectul „Pre-order Tango cu viața” și vei primi un răspuns cu detalii legate de cumpărarea și livrarea cărții.

UPDATE: Cartea poate fi comandata aici

Comentarii

Comentarii (1)

  1. […] Cartea Tango cu Viata pe care o va lansa Amalia la conferinta The Woman din 6 Martie […]

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Career Transformers

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Dezvoltarea echipei tale

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design