Contact

Public speaking pentru bloggeri – opiniile maeștrilor tastaturii

4 august 2014, 0 comentarii
Contactează-mă!

În urmă cu o săptămână vă povesteam despre provocarea de a organiza un cursul de public speaking pentru bloggeri. Astăzi, îi las pe maeștrii tastaturii să vă împărtășească experiența.

Mădălina Iancu: “A fost pe lângă o experiență de învățare, extrem de utilă atât pentru mine cât și pentru ceilalți bloggeri prezenți și o ocazie de a învăța multe lucruri despre mine, ca persoană, despre emoții, creativitate și educarea unor noi abilități. (…) Amalia Sterescu s-a gândit să îmbine în mod armonios cunoștințele transmise într-o formă foarte adecvată cu exercițiile practice. Și aici au fost marile surprize și revelațiile, atât despre mine cât și despre ceilalți. La practică!” (madalinaiancu.ro )

Emil Călinescu: Paradoxal, am emoții la vorbitul în public. Iar emoțiile mele se transmit, prima oară, la picioare. Este fix ca la beție: de multe ori pari lucid, vorbești bine, nu amețești, dar când dai să te ridici simți ca ți se taie picioarele. Este primul meu curs de public speaking, așa că nu pot spune cât de bună a fost Amalia Sterescu. Nu am termen de comparative, ins nu am nimic să-i reproșez. Este o persoană răbdătoare, energică, cu o poveste de viață interesantă și foarte profesionistă.” (emilcalinescu.eu)

Florian Gîndilă: Amalia Sterescu a susținut un curs de public speaking special pentru o serie de  bloggeri din blogosfera românească.”  (sevenblinks.wordpress.com)

Florina Fecioru: „De noi ține ce fel de vorbitori o să devenim. Practica face diferența, iar prin educație și exercițiu ne modulăm emoțiile și devenim ași în vorbitul în public. (…) Ne-am bucurat de un suport teoretic, dar și practic, cu exerciții, jocuri de creativitate și crearea propriilor noastre discursuri.” (florinafecioru.wordpress.com)

Marin Apostol: “Unul dintre lucrurile pe care le-am reținut de la acest curs se referă la căile prin care se face comunicarea către public: prin cuvinte, prin tonul vocii și prin semnalele nonverbale. Iar proporția este surprinzătoare (cel puțin pentru mine): cuvintele contează în proporție de 7%, tonul vocii – în proporție de 38%, în vreme ce semnalelor nonverbale le revine un procentaj de 55%.” (saramon.ro)

Cristian Florea: “Am învățat niște lucruri foarte interesante în cee ace privește vorbitul în public. Spre exemplu, nu știam cum e mai bine să te pregătești înaintea unui discurs și nu știam că de cele mai multe ori e mai importantă introducerea (care trebuie să fie în forță) și încheierea (care trebuie să fie memorabilă) (…) Nimeni n-a plecat de-acolo fără să fi rămas cu ceva, tocmai pentru că fiecare a trebuit să dea un fel de test.” (cristianflorea.ro)

Iulia- Cristina Uta: “Amalia este un trainer minunat: ne-a explicat cu răbdare material, ne-a arătat exemple de așa nu/așa da. Ne-a pus să facem exerciții, ne-a povestit din experiența ei de public speaker, astfel că la sfârșitul cursului toți am fost în stare să punem în practică ce am învățat.” (unfilolog.wordpress.com)

Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase și nu uitați, doar prin exercițiu puteți ajunge la PUBLIC SPEAKING, NOT PUBLIC MUMBLING.

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere

Comentarii

Adauga comentariu

Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2020 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design