021/9003

Recomandare Conferința “Good leaders manage teams. Great Leaders change lives”

4 februarie 2019, 0 comentarii
Contactează-mă!

Dacă vrei să experimentezi coaching-ul și să afli cum poate acesta să te ajute să-ți descoperi scânteia de care ai nevoie în viața ta, îți recomand Conferința Internațională de Coaching de la Cluj: „Good leaders manage teams. Great Leaders change lives”

Este o conferință marca AGAPE – International Coaching Conferences, cu speakeri internaționali, 6 workshop-uri practice, la care sunt așteptați peste 350 de participanți. Dacă ești din Cluj ai un motiv în plus să te înscrii la conferință care aduce la Cluj-Napoca 4 speakeri internaționali de la care veți avea cu ce să rămâneți și care sunt sigură că vă vor da de gândit. Atât prin perspectiva pe care o oferă la nivel de leadership, cât și la nivel de dezvoltare personală și profesională.

“Good leaders manage teams. Great Leaders change lives”

În 27 martie 2019, la Cluj-Napoca, AGAPE International Coaching Conference Cluj își propune să reunească leaderi, manageri și coachi la conferința cu tema: “Good leaders manage teams. Great Leaders change lives”. Conferința are loc la Grand Hotel Italia și se va desfășura în limba engleză.

Veți avea ocazia să vă întâlniți și să-i ascultați pe: Dr. Ben Koh și Richard Barrett. 

Dr. Ben Koh, MCC este unul dintre cei mai influenți lideri din coaching-ului transformațional. Este fondatorul Coach Masters Academy, o academie de coaching cu o prezență globală în peste 18 țări. Veți avea șansa să lucrați cu el în timpul unei pregătiri de 3 zile în cadrul programului Transformational Coach.

Richard Barrett este Autor, speaker și lider internațional recunoscut în evoluția valorilor umane în business și societate. El va explora conceptul leadership-ului bazat pe valori în cadrul conferinței “Good leaders manage teams. Great Leaders change lives”.

Rezervă-ți un loc la conferință și fii printre cei care vor avea ocazia de a se întâlni cu leaderi care vă pot oferi inspirația sau motivația care poate să vă schimbe viața. Pentru a beneficia de o reducere de 10% la achiziția biletelor, folosește codul: AMA10

Ofer și o invitație la această conferință acelui leader care răspunde în comentariu la acest articol la întrebarea:

“Care a fost cea mai interesantă provocarea de leadership din 2018 pe care ai reușit să o soluționezi în mod cert?”  

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți în emisiunile următoare Live – Altfel de Răspunsuri, de pe pagina de facebook.

Comentarii

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Career Transformers

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Dezvoltarea echipei tale

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design