021/9003

Speaker la Business Days Timişoara

16 martie 2015, 0 comentarii
Contactează-mă!

În 31 martie si 1 aprilie 2015, Business Days revine la Timisoara, locul în care va celebra 5 ani de existenţă. Peste 1.000 de participanţi şi 150 de speakeri sunt asteptaţi la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara să răspundă provocărilor pieţei zonale de afaceri.

Ne vom reintâlni în cadrul conferinţei Leadership transformaţional şi în cadrul workshop-ului Cum să-ţi faci un brand puternic şi autentic, unde voi vorbi pentru prima dată despre ce înseamnă să fii un bun brand strategist şi care sunt ingredientele unui brand de succes.

De asemenea, voi susține în premieră 2 workshop-uri interesante:

Workshop „Fii leaderul propriei cariere”

Uneori pare confuz și dificil demersul pe care trebuie să-l desfășori pentru a porni pe un drum diferit. Într-adevăr, schimbarea carierei nu se întâmplă peste noapte, ci implică scopuri bine definite și multă muncă. Te invit la workshopul „Fii leaderul propriei cariere” pe 29 martie pentru a învăța pașii pe care trebuie să îi faci pentru schimbarea job-ului/carierei, repoziționarea ta în interiorul sau exteriorul organizației, promovarea expertizei tale prin întărirea brandului tău personal.

Workshop Networking strategic

La workshop-ul  de Networking Strategic din 30 martie, vei învăța că networking-ul este un web de relaţii utile pe care le construieşti de la 0. Mai mult, are scopul de a susţine anumite iniţiative specifice pe care tu, ca leader, le coordonezi. Poţi demara acest proces prin a-ţi pune următoarele 2 întrebări:

Care sunt persoanele pe care le cunosc şi care apreciază abilitatea mea de a avea succes cu această specifică iniţiativă strategică?

Am în acest moment suficient capital social construit cu acea persoană – astfel încât să-l consum pentru această iniţiativă şi pentru a avea success în lansarea acesteia?

Despre detalii şi înscrieri, aici.

Comentarii

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Career Transformers

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Dezvoltarea echipei tale

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design