Contact

Tango cu viața – povestea lansării de la Timișoara

5 aprilie 2015, 0 comentarii
Contactează-mă!

E seară deja şi iată, după o zi încheiată glorios, după ce am susţinut mai multe speech-uri şi am facilitat mai multe workshop-uri, se apropie ora lansării ”Tango cu viata” şi la Timişoara. Totul e pregătit în sala de conferinţă pe scena căreia mai devreme se dezbăteau subiecte importante ca leadership, inovaţie, viitor… Acum speakerii s-au relaxat şi degustă un vin bun, cei 120 de participanţi ce au ales să se delecteze cu surprizele din program se foiesc nerăbdători pe scaune.
Cărţile îşi aşteaptă cuminţi cititorii şi autografele.

Şi începem. Laszlo Pacso, fondatorul Business Days, susține speech-ul introductiv şi, mai în glumă, mai în serios, comentează că „Azi a fost ziua Amalia Sterescu la Business Days” – ceea ce mă onorează. Apoi Mihaela Tatu alege să citească un eseu întreg din carte şi anume: „Mă iubesc 4 bărbați”. Cu talentul ei cunoscut şi cu ondulaţiile vocii sale exersate, reuşeşte să-i atragă chiar şi pe participanţii ce îşi degustau tacticos vinul undeva mai în spate… În timp ce Mihaela citeşte acel fragment din „Tango cu viata” văd cum feţele oamenilor zâmbesc, unii chiar râd fiindcă eseul e chiar haios – zic eu fără modestie :). Apoi Dan Zaharia, CEO Extind Management, vorbeşte liber despre ce înseamnă ca femeie să joci multiple roluri şi cât de mult admiră modul în care jonglez cu rolurile din viaţa mea.

Mă bucur să am ocazia să exprim celor 120 de participanţi cât de mult mă bucur că sunt alături de mine şi cum am ajuns de fapt să scriu această carte care era pe lista mea de priorităţi de ceva vreme, iar acum a devenit un vis împlinit. Seara continuă în acordurile unui tango dansat cu măiestrie de profesorii de la ”Tango Vivo” din Timişoara.

Nu există recompensă mai mare decât să-ţi întâlneşti cititorii, să-i priveşti în ochi, să-i întrebi cu ce se ocupă şi să le poţi da printr-un autograf gândul tău, îndemnul şi încurajarea ta! La final mă simt binecuvântată, alte 55 de cărţi au ajuns la cititorii lor din Timişoara, dar şi la o parte din speakerii Business Days care m-au onorat prin prezenţa lor la eveniment.
Târziu în noapte, în drum spre hotel, plouă. Copacii înfloriţi ai Timişoarei zâmbesc sub picăturile de ploaie aşa cum şi sufletul meu dansează în surdină un altfel de Tango… Tango cu succesul.

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere

Comentarii

Adauga comentariu

Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2021 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design