021/9003

Tango cu viața

25 februarie 2015, 0 comentarii
Contactează-mă!

Tango este un stil de dans vibrant și provocator, care a apărut în America de Sud, la granița între Uruguay și Argentina… Un dans pasional, oferind posibilități mutiple de exprimare, improvizație și conexiune între parteneri. Tango înseamnă dorința de a asculta, a înțelege și de a conversa cu partenerul prin acest limbaj unic de dans… Înseamnă echilibru și provocare, armonie în îmbrățișarea dintre cei doi parteneri.

Cu toții dansăm un tango cu viața. Nu vals, un dans care te cucerește prin fluiditate, ci tango, a cărui fluență aparte e dată tocmai de opriri și pauze, pentru ca apoi să continue mai intens. Viața ne pune în față provocări și noi le acceptăm cu pasiune. Viața pare de multe ori confuză și noi avem obligația să restabilim echilibrul. Greutățile și limitele pe care le depășim fac acest tango atât de plăcut de dansat.

Am adunat povești, experiențe și amintiri din acest dans și le-am așezat într-o carte de suflet: „Tango cu viața”, pe care am plăcerea de a o lansa în cadrul conferinței The Woman de pe 6 martie, la Cluj-Napoca.

Cartea poate fi comandata aici

tango cu viata

Comentarii

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Resurse gratuite

E-book
gratuit

"Vreau să-mi schimb cariera"
vreau acces

Ghidul tranziției
în carieră

pas cu pas
vreau acces

Public
Speaking

resurse gratuite
vreau acces
Mai multe resurse gratuite
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design