Contact

Test

Testimoniale

Paula Tibre

General Manager, Betfair Romania, coaching pe leadership tranzitie in cariera pe verticala in organizatie

Coaching-ul pe zona de leadership realizat alături de Amalia m-a ajutat să am o clarificare a strategiei de expansiune a companiei locale. În plus, un lucru foarte important, a fost conștientizarea competențelor pe care le are echipa pe care o conduc și a potențialului său. Acest lucru a avut un impact pozitiv în modul în care am gandit dezvoltarea organizației, punându-ne în valoare mai mult printr-un efort conștient de team branding. Exemplul personal al coach-ului a avut, de asemenea, un impact major deoarece am conștientizat oportunitățile în carieră în cadrul companiei și am putut elabora un plan de acțiuni în acest sens.

Ciprian Gavriliu

Tax Partner, Deloitte Romania

Momentul în care m-am îndreptat către Amalia a fost cel în care am realizat că trebuie să ating un obiectiv critic pentru mine în carieră, acordând mai multă atenție unor zone de dezvoltare personală si profesională. Urmând programul de “coaching” și dezvoltare personală propus de Amalia am avut capabilitatea să creionez o strategie în acest sens, un plan de dezvoltare a brandului personal atât în interiorul, cât și în exteriorul organizației, dar și un plan de dezvoltare al unor competențe care să mă ajute să joc cu success în rolul la care aspiram. În programul urmat, am apreciat creativitatea și consecvența Amaliei în a mă ghida în procesul meu de tranziție la nivelul următor.

Cornelia Balcanu

HR Leader Samsung SSC Europe and Head of Europe HR SSC

Am apelat cursul Amaliei de Public Speaking în momentul în care am intuit această nevoie pentru echipa locală de management. Odată stabilit contactul cu Amalia, am apreciat nivelul de personalizare al cursului, special pentru nevoile organizației noastre. Experianța Amaliei în industria SSC, abilitățile ei de public speaking coaching ne-au ajutat să înțelegem diferențele dintre Public Speakig și Business Presentations, modul în care putem eficientiza prezentările interene și, de asemenea, modul în care ne putem folosi de public speaking pentru a ne dezvolta businessul local în interiorul organizației mamă pentru a promova imaginea echipei locale. Când mă gândesc la programul livrat de Amalia, exercițiile interactive, exemplele și poveștile folosite de aceasta au făcut ca întreaga experiență să fie una memorabilă.

Simona Scutaru

Site Manager & Country HR Manager, DRiV Incorporated

Am plecat la acest drum și am ales un program de management al tranziției în carieră pentru echipa de HR în urma rezultatelor unui “engagement survey” care ne arătau că angajații și managerii lor se așteaptau ca HR-ul să le construiască planuri de carieră personale și să îi dezvolte profesional. Cum putea echipa HR să schimbe această atitudine? Prin a înțelege în primul rând ea ce înseamnă cariera.
Ce am obținut a fost mai mult de atât! Am aflat că sunt oameni care vor doar un job, și nu o carieră în special; am aflat că planul de carieră este un obiectiv personal asumat în totatlitate, am aflat cum poate echipa de HR și cea de management să faciliteaze o discuție asupra unui plan de carieră și am aflat despre impactul brandului personal în dezvoltarea unei cariere. La final, pot spune că a fost un program plin de revelații pe care Echipa DRiVTM l-a luat și l-a aplicat în organizație.

Blue Package

1 sesiune coaching x 2h (F2F sau via Zoom)

+ Support nelimitat oferit pe email

+ Acces la resursele/network-ul meu

Freestyle Package

Support la cerere

4h alocate conform nevoii clientului

Training sau coaching

Silver Package

1 zi completa de instruire 1:1, F2F sau via Zoom

+ 1 sesiune coaching post training x 2h

Gold Package

1 zi completa de instruire 1:1, F2F sau via Zoom

+ 3 sesiuni coaching post training x 2h

+ Support nelimitat oferit pe email

+ Acces la resursele/network-ul meu

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere
Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
© 2020 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design