021/9003

Complexul Educaţional Lauder – Reut

2 noiembrie 2013, 0 comentarii
Contactează-mă!

Cursul de Public Speaking a debutat, în anul şcolar 2012-2013, la Complexul Educaţional Lauder- Reut, la iniţiativa doamnei Amalia Sterescu, reputat specialist în management, outsourcing şi consiliere în diferite domenii care ţin de public relation, dar şi părintele unui elev al şcolii noastre.
Într-o primă etapă, finalizată în semestrul întâi al anului şcolar, elevii au prezentat discursuri pe teme diferite, într-o conferinţă organizată după toate regulile: moderator a fost Andreea Ioana Ilie, elevă în clasa a X-a real, iar  oratori au fost colegii ei, de la clasele a IX-a şi a X-a. Viitorii specialişti în arta discursului şi-au ales subiecte variate, de la credinte şi mituri pe glob, la istoria telefoanelor mobile, viitorul ştiinţei sau fotbal.
Pentru o unitate şcoalară ca a noastră, care are ca profil media-diplomaţie, un astfel de curs este nu numai binevenit, dar şi necesar în formarea elitei care va conduce destinele României, în viitor. De altfel, elevii şi-au exprimat satisfacţia de a fi participat la un astfel de curs, considerând că au achiziţionat cunoştinţe importante şi şi-au format deprinderi utila în viitoarea lor carieră profesională.

Presedinte,
Tova Ben Nun Cherbis

Gifts

Comentarii

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Resurse gratuite

E-book
gratuit

"Vreau să-mi schimb cariera"
vreau acces

Ghidul tranziției
în carieră

pas cu pas
vreau acces

Public
Speaking

resurse gratuite
vreau acces
Mai multe resurse gratuite
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design