Contact

Managementul la distanță al echipelor – curs online

Înscriere
De ce este diferit managementul în cazul echipelor virtuale?

De ce este diferit managementul în cazul echipelor virtuale?

Lucrul de la distanță cu echipe virtuale a devenit un lucru obișnuit în mediul de afaceri de astăzi și acest lucru vine la pachet cu anumite provocări specifice pentru manageri. Epidemia de Covid19 a pus multă presiune operațională în mediul de business și mulți profesioniști trebuie să-și adapteze rapid mijloacele de comunicare și coordonare a echipelor la distanță! Acest program de instruire online își propune să:

Îi ajute pe participanți să-și îmbunătățeasca nivelul de competențe și gradul de încredere în gestionarea la distanță a echipelor pentru a asigura performanțe maxime și realizarea potențialului individual.

Să pună la dispoziția participanților sfaturi , instrumente utile și bune practici în ceea ce priveste gestionarea de la distanță a echipelor.

Să ofere tehnici de comunicare virtuală eficienta; Ex: natura comunicării virtuale conferințe telefonice, e-mail, alegerea tehnologiilor.

Bune practici si suport pentru punerea în practică a unui plan de acțiune individual.

Ce vei învăța?

Ce vei învăța?

Acest curs va aborda provocările coordonării echipelor la distanță (remote) și vă va familiariza cu instrumente practice și tehnici de management care pot fi utilizate și aplicate imediat – pentru a imbunătăți comunicarea în cadrul echipei, a crește performanța, implicarea și motivarea membrilor echipei. Iată ce vei învăța:

Să-ți îmbunătățești abilitatea de a gestiona echipe aflate la distanță pentru a asigura performanța maximă și motivația membrilor echipei.

Să încurajezi asumarea responsabilității și comunicarea deschisă între membrii echipei

Să comunici eficient cu echipe virtuale prin telefon, teleconferinte și e-mail, fără
interacțiuni față în față;

Să gestionezi eficient problemele legate de lucrul pe diferite fusuri orare.

Concepte abordate

Concepte abordate

Cursul este structurat în jurul a 5 piloni cheie, critici în situații de management la distanță :
Comunitate: cum sa creezi ca manager un sentiment de comunitate și identitate comună între membrii echipei; importanța unei viziuni clare și obiective bine definite; construirea unor relații eficiente și gestionarea motivației membrilor echipei.

Cooperare: modul în care are loc cooperarea în echipele aflate la distanță ; Când este mai eficient pentru membrii echipei sa lucreze împreună și când să lucreze în mod independent ; Cum facem brainstorming si planificare la distanță;.

Control: cum să creezi un echilibru între încredere și control ; Când și unde puteti acorda autonomie; Managementul performanței in condiții de vizibilitate limitată asupra modului de lucru; Responsabilizarea membrilor echipei.

Coaching: cum să iti dezvolti echipele aflate la distanșă , cum să facilitezi dezvoltarea de abilități si competențe.

Comunicarea: capcanele comunicării cu echipe aflate la distanță ; Care sunt cele mai potrivite instrumente/canale de comunicare pentru fiecare activitate în parte; Facilitarea comunicării între membrii echipei care nu s-au văzut reciproc; eficientizarea și îmbunătățirea limbajului verbal și para-verbal (ton, fluctuații ale vocii, etc.) în condițiile unui limbaj non-verbal (gestica și expresii faciale) absent sau limitat.

Cui se adresează?

Cui se adresează?

Liderilor de echipă, managerilor seniori, project managerilor care gestionează echipele la distanță și/sau virtuale dar și oricărui profesionist interesat să învețe cum să comunici mai bine în contextul în care recent telemunca devine o practică generalizată a companiilor din motive epidemiologice.

Durata/Grupe/Structură

Durata/Grupe/Structură

Acesta este un training din cadrul Academiei Amalia Sterescu și este facilitat de specialiști cu experiență vastă în domeniu.

Cursul este structurat pe durata a 3h, interval 15:00-18:00. Numărul de participanți/sesiune se va mula pe nevoile fiecărui client.
Programul se va desfășura prin platforma Zoom. Participanții vor promi un id de logare după validarea înscrierii și semnarea contractului de participare.

Înscriere

Înscriere

Cere o ofertă personalizată pentru grupuri, la sales@amaliasterescu.ro

Despre Amalia Sterescu

Despre Amalia Sterescu

Amalia Sterescu este Leadership Consultant, Personal Branding Strategist si Public Speaking Coach, cu 22 de ani de experiență profesională, activând atât în mediul corporate, dar și ca antreprenor. Începând cu 2012, Amalia Sterescu și-a început călătoria sa antreprenorială înființând Outsourcing Advisors, primul portal al comunității de outsourcing din România. Mai târziu, Amalia a fondat în 2013 Public Speaking School. Astfel, din 2013 până în prezent peste 1100 de profesioniști au fost instruiți personal de Amalia. Începând cu 2018, și-a extins aria serviciilor sale profesionale fondând BrandingYOU, prima agenție de branding personal din Europa de Est. Misiunea sa este de a-i ghida pe profesioniști, de a-i antrena în drumul spre next level, în business și nu numai, având la bază o experiență vastă în leadership, dar și o serie de calificări și certificări in coaching, public speaking si personal branding obținute cu cei mai buni profesioniști din lume.

Mă înscriu
Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere
Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2021 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design