Contact

Una din puținele conferințe cu audiență exclusiv feminină: The Women

20 februarie 2013, 0 comentarii
Contactează-mă!

În 7 martie la Cluj-Napoca va avea loc ediţia a 2-a a conferinței naţionale dedicată businessului feminin, The Woman.

Toate cele zece femei invitate ca şi vorbitoare pe scena The Woman sunt femei de afaceri ale pieței autohtone, care fie ocupă poziții de management pentru branduri internaționale, fie sunt antreprenori cu afaceri româneşti, sau se implică în proiectele care le pasionează.

Evenimentul găzduit de Grand Hotel Italia este format din “debate-uri”, prezentări și o seară de cocktail cu un program special, ce va cuprinde defilări de modă, expoziții de bijuterii Sabion, lansare de carte, degustare de vinuri și multe pauze pentru networking.

The Woman sprijină fundația Prețuiește Viața, condusă de Andreea Marin, urmând ca profitul din vânzarea biletelor să fie donat unei cauze susținute de aceasta. Andreea Marin va veni în calitate de invitată la eveniment cu un rol triplu, speaker, reprezentant al fundației Prețuiește Viața și ambasador AVON, sponsor al acestei ediții.

Vorbitoarele confirmate la această ediie vin din industrii diferite: din zona de IT, din industria comunicării, de pe zona de fashion, au făcut sau fac jurnalism, producție alimentară, industria medicală, sau profesează în drept. În cadrul debate-urilor vor avea ocazia să ne povestească fiecare despre ascensiunea lor, despre greutăţile pe care le-au întâmpinat şi despre diferenţele pe care le aduc fiecare domeniu în parte.

Romnitza Iovan este designer vestimentar care își exportă cu succes colecțiile în afara țării, dar și om de afaceri care a adus un brand internațional, Escada, pe piața românească. În cadrul serii VIP participantele vor avea ocazia să admire colecția primăvară-vară Escada.

Olga Stanciu este director adjunct al Grupului Jolidon. De 19 ani ajută un brand clujean să-și facă renume nu doar în țară, dar și în Europa, exportând colecții de lenjerie și prezentând creațiile la târgurile din Paris.

Larisa Petrini managing Partner la Saatchi & Saatchi PR. are o experiență de peste 12 ani în PR, în comunicare corporativă, management reputațional și comunicare de criză.

Dr. Claudia Corega, CEO Qsmile este recunoscută în cercurile academice internaționale pentru calitățile sale profesionale de clinician, cercetător, profesor și autor a numeroase articole și cărți de specialitate.

Raluca Georgescu la doar 27 de ani are funcţia de country manager în cadrul Allegro Group România, este co-founder Wembrio care organizează How to Web, şi conduce raluk.ro.

Irina Markovits este consultant de stil, personal shopper și jurnalist de modă.

Bibiana Stanciulov, sociolog de profesie şi fost om de radio, s-a apucat de afaceri imediat după ’89. Ea este producătoarea Magiunului de Toploveni, cea care conduce fabrica şi un brand românesc spre succes recunoscut internaţional.

Elena Grecu este avocat și consilier proprietate intelectuală, avocatii-tai.ro. După 10 ani de avocatură, coordonează o echipă de avocați specializați în dreptul proprietății intelectuale, dreptul muncii și corporate, oferind consultanță și ajutând în luarea deciziilor în companii.

şi subsemnata… Amalia Sterescu.

Susținătorii evenimentului sunt Primăria Cluj-Napoca, Mediatic, Iulius Mall, Marty Caffe, Magnolia, WorldClass, Vitrina Advertising, Asociația Femeilor de Afaceri Cluj, Femei în Afaceri, Impress, Sabion, Happy Tour Cluj, Chic Ville, AutoWorld Cluj, Diesel Club, LacertA, Boudoir Studio Prive.

Amenajarea sălii de conferințe va fi tres chic, pentru că cei de la Chic Ville se vor ocupa de asta. Iar răsfățul pe durata întregii zile va fi asigurat de echipa celor de la Boudoir Studio Prive.

În cadrul The Woman va fi și un invitat surpriză de sex masculin anunțat în apropierea evenimentului.

Înscrierile se pot face direct pe siteul thewoman.ro și noutățile le aflați prima oară pe pagina de facebook a evenimentului.

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere

Comentarii

Adauga comentariu

Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2021 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design