Altfel de răspunsuri cu Amalia Sterescu

Amalia Sterescu \ Altfel de răspunsuri cu Amalia Sterescu

Demarată în 2017, ”Alfel de răspunsuri” cu Amalia Sterescu este o emisiune live transmisă pe canalul public https://www.facebook.com/amaliasterescu.ro/ . Am inițiat ”Altfel de răspunsuri” ca o emisiune săptămânală, ca o pastilă de educație ”alfel” pentru toți cei care îsi propun să evolueze constant profesional, să construiască ceva durabil în România – indiferent că activează în mediul corporate sau în mediul antreprenorial.

Ne-am propus ca prin această emisiune să dăm un exemplu generației tinere de altfel de emisiuni educative –  ca o alternativă viabilă la circul mediatic existent pe multe canale TV/online actuale. Cred cu tărie că din dialogurile cu invitați de marcă, putem inspira, motiva și mobiliza poate o generație pe picior de plecare din România!

Temele abordate până în prezent au fost în zona:  leadership, transformare digitală, tendințe în customer service, digital kids, parenting, personal branding, artiștii vizuali ca antreprenori, vocația copiilor și instrumente de suport pentru părinți, tendințe în e-commerce, balanță viață personală – viață profesională, mame în roluri de conducere și altele.

Invitații noștri sunt lideri consacrați în piața locală și specialiști recunoscuți în domeniile lor de expertiză, inițiatori ai unor proiecte cu impact în diverse comunități.

Emisiunea se transmite live în fiecare marți de la ora 20:00 și durează 45 min. Introducerea este făcută de Amalia Sterescu ca moderator după care urmează o sesiune informală de întrebări și răspunsuri  urmată de o sesiune Q&A live cu cei care ne urmăresc.

Emisiunea se promovează pe canalele noastre social media (LinkedIn si Facebook) precum si pe canalul YouTube https://www.youtube.com/amaliasterescuacademy si in cele 9 ediții de început, a realizat 36,000 vizualizari.

Contact: http://www.amaliasterescu.ro/contact/

 

Data articol: 26 ianuarie 2018
Leadership
Leadership

cu Amalia Sterescu

© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design