Contact

Altfel de răspunsuri cu Amalia Sterescu

26 ianuarie 2018, 0 comentarii
Contactează-mă!

Demarată în 2017, ”Alfel de răspunsuri” cu Amalia Sterescu este o emisiune live transmisă pe canalul public https://www.facebook.com/amaliasterescu.ro/ . Am inițiat ”Altfel de răspunsuri” ca o emisiune săptămânală, ca o pastilă de educație ”alfel” pentru toți cei care îsi propun să evolueze constant profesional, să construiască ceva durabil în România – indiferent că activează în mediul corporate sau în mediul antreprenorial.

Ne-am propus ca prin această emisiune să dăm un exemplu generației tinere de altfel de emisiuni educative –  ca o alternativă viabilă la circul mediatic existent pe multe canale TV/online actuale. Cred cu tărie că din dialogurile cu invitați de marcă, putem inspira, motiva și mobiliza poate o generație pe picior de plecare din România!

Temele abordate până în prezent au fost în zona:  leadership, transformare digitală, tendințe în customer service, digital kids, parenting, personal branding, artiștii vizuali ca antreprenori, vocația copiilor și instrumente de suport pentru părinți, tendințe în e-commerce, balanță viață personală – viață profesională, mame în roluri de conducere și altele.

Invitații noștri sunt lideri consacrați în piața locală și specialiști recunoscuți în domeniile lor de expertiză, inițiatori ai unor proiecte cu impact în diverse comunități.

Emisiunea se transmite live în fiecare marți de la ora 20:00 și durează 45 min. Introducerea este făcută de Amalia Sterescu ca moderator după care urmează o sesiune informală de întrebări și răspunsuri  urmată de o sesiune Q&A live cu cei care ne urmăresc.

Emisiunea se promovează pe canalele noastre social media (LinkedIn si Facebook) precum si pe canalul YouTube https://www.youtube.com/amaliasterescuacademy si in cele 9 ediții de început, a realizat 36,000 vizualizari.

Contact: http://www.amaliasterescu.ro/contact/

 

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere

Comentarii

Adauga comentariu

Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2021 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design