Contact

Despre mine

Edupreneur ★ Leadership Facilitator ★ Personal Brand Strategist ★ Public Speaking Coach
Catalog de servicii
Începutul

Începutul

Amalia Sterescu are 24 de ani de experiență profesională, activând atât în mediul corporate, dar și în cel antreprenorial. In mediul corporate a acumulat o experiență de 16 ani ca și leader, lucrând pentru companii cu amprentă globală precum Vodafone sau Oracle. Amalia s-a specializat în managementul echipelor de relații cu clienții, suport vânzări, telesales – ultimul său rol în lumea corporate fiind cel de Vice President Global Renewals Service Centers în Oracle, unde conducea un lanț de Centre Servicii Suport în România, India și China – un business de $2B.

Antreprenoriat

Începând cu 2012, Amalia Sterescu și-a început călătoria sa antreprenorială înființând  Outsourcing Advisors, primul portal al comunității de outsourcing din România, și în acelasi timp un furnizor valoros de programe de dezvoltare pentru industria BPO/Shared Service Centers , mentoring și servicii de consultanță pentru investitori.

În efortul său de a educa liderii locali și tânăra generație, Amalia a fondat în 2013 Public Speaking School, prima școală de public speaking din România. În 2015 a lansat propria misiune de a introduce public speaking ca și studiu optional în școlile publice din România. Drept rezultat al implicării sale ca voluntar, 100 de profesori din școli au fost instruiți în public speaking, într-un efort de a sensibiliza comunitatea locala față de importanța comunicării în viața elevilor, viitorii manageri de mâine.

De asemenea, ca parte a misiunii sale de a dezvolta competențele de leadership din România in intervalul 2013 – 2021 peste 2000 de profesioniști au fost instruiți personal de Amalia Sterescu.

Antreprenoriat

Începând cu 2018, Amalia Sterescu și-a extins aria serviciilor sale profesionale fondând  BrandingYOU – prima agenție de branding personal din Europa de Est.
Mai mult de atât, Amalia Sterescu este autoarea a numeroase articole de leadership sau personal branding publicate in presa locală, în  publicatii precum Forbes, Business Arena Magazine, Republica.ro și multe altele.

În 2015 a publicat prima sa carte la Editura Scoala Ardeleană: ”Tango cu viața”. Acesta este un volum de 58 de povești despre dragoste și relații, tranziții și avansare în carieră, leadership la feminin. În 2020 a lansat Career Transformers – un newsletter LinkedIN ce are azi peste 13,800 de abonați internaționali.

Certificări

Certificări

Certificat NLP Practitioner cu Richard Bandler & NLP Society;

Certificat ca Personal Branding Strategist cu William Arruda și Reach Communication US;

Digital leadership – Columbia Business School, profesor David Rogers;

Executive Coaching – certificate de către Center for Executive Coaching US;

S-a instruit în public speaking cu Paul McKenna, John Evans, John Thompson.

Premii și distincții

Mentoring Honoris Causa Award (2012) – Lauder Reut Foundation

The best speaker of the year (2012) – Women in business association Romania

Innovation in education (2013)– She inspire Forum

Best Community Leader (2014) – Business Arena Magazine

Mentors in Education (2015) – The Woman organization.

Membership: International Coaching Federation.

Misiunea mea este să îi ghidez pe profesioniști, să îi antrenez în drumul lor către următorul nivel al carierei lor sau al business-ului lor. Fac asta cu pasiune, pe baza experienței mele de 24 ani în leadership, pe baza calificărilor și certificărilor obținute de mine cu cei mai buni dintre cei buni dar și pe baza erorilor mele ce fac parte din succesul meu personal actual!

Mă puteți urmări pe: Amalia Sterescu Academy | Linkedin | International Coaching Federation

Proiecte

Am colaborat cu succes

Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu

Ce spun cursanții

Coaching-ul pe zona de  leadership realizat alături de Amalia m-a ajutat să am o clarificare a strategiei de expansiune a companiei locale. În plus, un lucru foarte important, a fost conștientizarea competențelor pe care le are echipa pe care o conduc și a potențialului său. Acest lucru a avut un impact pozitiv în modul în care am gandit dezvoltarea organizației, punându-ne în valoare mai mult  printr-un efort conștient de team branding. Exemplul personal al coach-ului a avut, de asemenea, un impact major deoarece am conștientizat oportunitățile în carieră în cadrul companiei și am putut elabora un plan de acțiuni în acest sens.

Paula Tibre – General Manager, Betfair Romania, coaching pe leadership tranzitie in cariera pe verticala in organizatie

Momentul în care m-am îndreptat către Amalia a fost cel în care am realizat că trebuie să ating un obiectiv critic pentru mine în carieră, acordând mai multă atenție unor zone de dezvoltare personală si profesională. Urmând programul de “coaching” și dezvoltare personală propus de Amalia am avut capabilitatea să creionez o strategie în acest sens, un plan de dezvoltare a brandului personal atât în interiorul, cât și în exteriorul organizației, dar și un plan de dezvoltare al unor competențe care să mă ajute să joc cu success în rolul la care aspiram. În programul urmat, am apreciat creativitatea și consecvența Amaliei în a mă ghida în procesul meu de tranziție la nivelul următor.

Ciprian Gavriliu - Tax Partner, Deloitte Romania

Am plecat la acest drum și am ales un program de team coaching management pentru echipa de HR în urma rezultatelor unui “engajement survey” care ne arătau că angajații și managerii lor se așteaptau ca HR-ul să le construiască planuri de carieră personale și să îi dezvolte profesional. Cum putea echipa HR să schimbe această atitudine? Prin a înțelege în primul rând ea ce înseamnă cariera.

Ce am obținut a fost mai mult de atât! Am aflat că sunt oameni care vor doar un job, și nu o carieră în special; am aflat că planul de carieră este un obiectiv personal asumat în totatlitate, am aflat cum poate echipa de HR și cea de management să faciliteaze o discuție asupra unui plan de carieră și am aflat despre impactul brandului personal în dezvoltarea unei cariere. La final, pot spune că a fost un program plin de revelații pe care Echipa DRiVTM l-a luat și l-a aplicat în organizație.

Simona Scutaru – Director Resurse Umane DRiV

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere
Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2021 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design