021/9003

Despre mine

Contactează-mă!

Amalia Sterescu este

Leadership Consultant Personal Branding Strategist Public Speaking Coach Author

Amalia Sterescu are 22 de ani de experiență profesională, activând atât în mediul corporate, dar și în cel antreprenorial. In mediul corporate a acumulat o experiență de 16 ani ca și leader, lucrând pentru companii cu amprentă globală precum Vodafone sau Oracle. Amalia s-a specializat în managementul echipelor de relații cu clienții, suport vânzări, telesales – ultimul său rol în lumea corporate fiind cel de Vice President Global Renewals Service Centers în Oracle, unde conducea un lanț de Centre Servicii Suport în România, India și China – un business de $2B.

Începând cu 2012, Amalia Sterescu și-a început călătoria sa antreprenorială înființând  Outsourcing Advisors (www.outsourcingadvisors.ro), primul portal al comunității de outsourcing din România, și în acelasi timp un furnizor valoros de programe de dezvoltare pentru industria BPO/Shared Service Centers , mentoring și servicii de consultanță pentru investitori.

În efortul său de a educa liderii locali și tânăra generație, Amalia a fondat în 2013 Public Speaking School (www.publicspeakingschool.ro). În 2015 a lansat propria misiune de a introduce public speaking ca și studiu optional în școlile publice din România. Drept rezultat al implicării sale ca voluntar, 100 de profesori din școli au fost instruiți în public speaking, într-un efort de a sensibiliza comunitatea locala față de importanța comunicării în viața elevilor, viitorii manageri de mâine.

De asemenea, ca parte a misiunii sale de a dezvolta competențele de leadership din România in intervalul 2013 – 2018 peste 1100 de profesioniști au fost instruiți personal de Amalia Sterescu.

Începând cu 2018, Amalia Sterescu și-a extins aria serviciilor sale profesionale fondând  BrandingYOU (www.brandingyou.ro) – prima agenție de branding personal din Europa de Est.

Mai mult de atât, Amalia Sterescu este autoarea a numeroase articole de leadership sau personal branding publicate in presa locală, în  publicatii precu, Forbes, Business Arena Magazine, Republica.ro și multe altele.

În 2015 a publicat prima sa carte la Editura Scoala Ardeleană: ”Tango cu viața” www.tangocuviata.ro. Acesta este un volum de 58 de povești despre dragoste și relații, tranziții și avansare în carieră, leadership la feminin.

Certificări:

Premii și distincții:

Ca recunoaștere pentru eforturile sale din ultimii 5 ani de antreprenoriat, Amalia Sterescu a primit următoarele premii:

Membership: International Coaching Federation.

Misiunea mea este să îi ghidez pe profesioniști, să îi antrenez în drumul lor către următorul nivel al carierei lor sau al business-ului lor. Fac asta cu pasiune, pe baza experienței mele de 21 ani în leadership, pe baza calificărilor și certificărilor obținute de mine cu cei mai buni dintre cei buni dar și pe baza erorilor mele ce fac parte din succesul meu personal actual!

Contactează-mă!

 

Proiecte

Am colaborat cu succes

Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu
Amalia Sterescu

Ce spun cei pe care i-am pregătit

Cristian Marinescu, Business Unit Manager Pet & Ruminant

De ce as recomanda Coachingul ? Este esential in multitudinea de sarcini pe care le presupune o pozitie de management in ziua de astazi.Sa iti oferi un moment de introspectie asupra deciziilor, actiunilor si strategiilor de business. De ce Amalia Sterescu? Pentru experienta , claritate , deschidere, implicare si viziune. Cum m-a ajutat? M-a ajutat […]

Citeste
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Resurse gratuite

E-book
gratuit

"Vreau să-mi schimb cariera"
vreau acces

Ghidul tranziției
în carieră

pas cu pas
vreau acces

Public
Speaking

resurse gratuite
vreau acces
Mai multe resurse gratuite
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design