Politica de livrare

Amalia Sterescu \ Politica de livrare

Orice client care doreste achizitionarea eBook-urilor sau a altor produse de pe amaliasterescu.ro are obligatia de a introduce informatii valide, in caz contrar nu va fi posibila continuarea procedurii de cumparare.

Plasarea comenzii se realizeaza prin parcurgerea urmatorilor pasi:

  1. Alege eBook-ul sau produsul dorit de pe site-ul amaliasterescu.ro
  2. Daca doresti sa adaugi mai multe produse in cos, repeta operatiunea de la punctul 1 pentru fiecare produs
  3. Alege ca metoda de plata Plata cu cardul – MobilPay
  4. Introdu detaliile cardului si orice alta informatie iti este solicitata in pagina de plata.

Plata se efectueaza cu cardul personal sau al firmei pe care o reprezinti, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si criptate. Pentru cumparator, procedura de plata este foarte simpla: Pentru a folosi aceasta metoda de plata, nu este necesar sa te inregistrezi in prealabil pe site-ul MobilPay, singura conditie fiind sa ai un card valabil si suficienti bani pentru a acoperi contravaloarea produselor pe care doresti sa le platesti.

Tranzactia este securizata, iar datele ajung direct la banca, fara a fi stocate pe serverele MobilPayTM.
Dupa procesare, iti va fi afisat rezultatul tranzactiei si in functie de acesta vei intra automat in posesia link-ului de unde se descarca produsul electronic cumparat, eBook-ul. In cazul cursurilor sau al sesiunilor de coaching/consultanta, data livrarii sesiunilor va fi agreata ulterior achizitie, impreuna cu trainerul/consultantul.

Pentru a putea efectua o plata prin MobilPay, valuta contului de pe care are loc plata trebuie sa fie obligatoriu RON.

Iti va fi solicitata adresa de e-mail unde vei primi link-ul pentru descarcarea eBook-ului si alte informatii legate de comanta ta, precum si datele personale / ale firmei pentru emiterea facturii. Adresa de mail trebuie sa fie valida si activa, astfel incat sa poti primi atat link-ul eBook-ului, cat si factura.

Poti consulta politica de confidentialitate a datelor personale – GDPR aici.

© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design