eBook: Ghid de cosmetizare a profilului tău LinkedIN

Amalia Sterescu \ eBook: Ghid de cosmetizare a profilului tău LinkedIN

De la prezență pasivă la creator de conținut pentru comunitatea Brandului tău Personal!

Preț: 60 lei

De ce acest ebook?

Acest ebook își propune să-ți ofere câteva instrucțiuni legate de cum îți poți transforma în câțiva pași profilul tău LinkedIN astfel încât să fie un profil atractiv, profesionist, care să-ți genereze oportunități de job, business, conectare cu comunitatea brandului tău personal.

În plus, acest e-book te ajută să-ți stabilești câteva strategii și o rutină de comunicare pe LinkedIN menite să-ți crească vizibilitatea ca profesionist printr-un efort consecvent și coerent de comunicare pe platformă.

Te ajută să faci pasul de la a fi un user pasiv – la a deveni un creator de conținut valoros, expert în domeniul său de activitate, recunoscut de comunitatea sa sau de industria din care face parte, local și internațional.

Numai 5% din profesioniști folosesc azi LinkedIN la maximul său potential – ai ocazia să fii unul din ei! 

Sunt Amalia Sterescu și ca Personal Branding Strategist am ajutat peste 2000 de profesioniști în ultimii ani să se folosească de LinkedIN ca și canal de exprimare a ceea ce îi face diferiți ca profesioniști, într-o piață globalizată. M-am bucurat să văd că recomandările mele i-au ajutat să-și crească vizibilitatea în industrie sau în piață, că au putut accesa joburi noi sau comunități menite să le accelereze dezvoltarea carierei!

Sper să-ți pot fi de folos și ție!

Testimoniale:

”Am înțeles acum citind acest ebook cât de importantă este cartea noastră de vizită online în noul context. Recomandările pentru cosmetizarea profilului de LinkedIN imi sunt de mare folos, realizez că am de lucru!” Cornelia Zorilă – Director of Operations BPO

”Recomand acest ebook tuturor profesioniștilor care doresc să facă pasul de la a fi membri pasivi ai unei comunități online la a deveni creatori de conținut. În experiența mea ca expert în comunicare, am văzut cât de mult îi ajută pe profesioniști abilitatea lor de a împărtăși constant  din expertiza lor, pe LinkedIN. ” Simona Grindeanu – Managing Partner PR Agency

Cumpără acum
© 2024 Amalia Sterescu Designed by: Live Design