Contact

Leadership în bucatărie cu Chef Radu Dumitrescu – Voila Bistro

2 iulie 2018, 0 comentarii
Contactează-mă!

Ce face diferența între un pasionat de bucătărie și unul care își duce pasiunea la un alt nivel și reușeste să aibă mesele ”fully booked” seară de seară și nu mă refer la titluri pompoase sau diplome? Gusturile copilăriei, românești get beget – le regăsim sau nu în restaurantele din România sau le regăsim mai mult în comunitățile diasporei? Cât de greu este să-ți crești o echipă și cât de greu este să-i ai alături implicați și creativi – atunci când conduci un restaurant? Despre toate acestea și multe altele alături de Radu Dumitrescu aka COOKatar, Owner & Chef Voila Bistro într-o noua ediție #altfelderaspunsuri.

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

19 septembrie – București
detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

10 octombrie, București
6 noiembrie, Cluj
detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere

Comentarii

Adauga comentariu

Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design