021/9003

Leadership în bucatărie cu Chef Radu Dumitrescu – Voila Bistro

2 iulie 2018, 0 comentarii
Contactează-mă!

Ce face diferența între un pasionat de bucătărie și unul care își duce pasiunea la un alt nivel și reușeste să aibă mesele ”fully booked” seară de seară și nu mă refer la titluri pompoase sau diplome? Gusturile copilăriei, românești get beget – le regăsim sau nu în restaurantele din România sau le regăsim mai mult în comunitățile diasporei? Cât de greu este să-ți crești o echipă și cât de greu este să-i ai alături implicați și creativi – atunci când conduci un restaurant? Despre toate acestea și multe altele alături de Radu Dumitrescu aka COOKatar, Owner & Chef Voila Bistro într-o noua ediție #altfelderaspunsuri.

Comentarii

Adauga comentariu

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Career Transformers

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Dezvoltarea echipei tale

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design