Talk Show Direct: Rolul HR-ului la masa deciziilor

Amalia Sterescu \ Talk Show Direct: Rolul HR-ului la masa deciziilor

Leaderii din HR sunt ambasadorii companiilor pe care le reprezintă în industria în care activează. Pe umerii acestui departament cade responsabilitatea celor mai complexe procese de transformare organizațională.

Departamentul HR e cel mai expus la schimbare, la piața concurențială, la schimbări generate de tehnologie. Am vorbit într-un dialog la Radio Guerilla Cluj, în emisiunea Talk Show Direct, despre cum poți influența mai mult la masa deciziilor ca HR. 
Despre cât de important este să ne conștientizăm vulnerabilitățile. Despre cum va impacta digitalizarea acest departament, dar și despre soluții și nevoia HR-ului de a-și construi planul de carieră astfel încât să poată dezvolta cariera celorlalți.

Ascultați mai jos emisiunea de la Cluj, Talk Show Direct cu Georgiana Pocol, unde am vorbit despre rolul profesionistului din HR astăzi și metodele prin care poate avea un cuvânt de spus la masa deciziilor.


Talk Show Direct

De asemenea, în 5-6 noiembrie am participat la HR Vibes, eveniment organizat de Business Mark în Cluj-Napoca.

Data articol: 11 noiembrie 2019
Leadership
Leadership

cu Amalia Sterescu

newsletter
EXCLUSIV PE MAIL
Un pont citit la cafea îți poate schimba cariera sau business-ul
Asigură-te ca nu ratezi oportunitatea de a accesa gratuit informații valoroase și concise, pe care nu le găsești în altă parte
Abonează-te la newsletter
© 2024 Amalia Sterescu Designed by: Live Design