Contact

Curs Mastering Public Speaking

9 APR
București
Înscriere

De ce Mastering Public Speaking?

Pentru că de prea multe ori ai ratat oportunități de carieră sau de business –
e momentul să-ți înfrunți anxietatea și să înveți să stăpânești arta vorbitului în public!

700 de profesionisti au ales acest program si au învățat cum să fie memorabili în fața clienților lor sau a echipelor lor!

Pentru ca public speaking se învață! Cu profesioniști!

Mă înscriu
Ce vei învăța:

Ce vei învăța:

Poziţionarea ta ca public speaker în piaţa locală;

Tehnici de luptă cu anxietatea de a vorbi în public și modalități de control al emoțiilor;

Ce tehnici de pregătire discurs, cum te adaptezi publicului și ce structuri de discurs sunt potrivite fiecărui tip de audiență;

Cum îți condimentezi discursul prin storytelling, umor, abilitatea de a folosi limbajul non verbal, elemente de carismă, mișcare scenică, voce;

Speech motivațional sau de tip TED

Metode de autoevaluare ca speaker;

Public speaking ca si canal de dezvoltare a brandului personal.

Cui se adresează

Managerilor din zona Corporate ce doresc să părăseasca stilul clasic de ”business presentations” pentru a-și inspira echipele sau pentru a vinde mai mult;

Antreprenorilor ce vor să-și susțină business-ul și prin public speaking;

Oricărui profesionist ce doreşte să-şi îmbunătățească abilitățile de public speaking;

Managerilor de comunități;

Celor care doresc să inspire, să dăruiască din experiența lor prin public speaking.

Durata/Grupe/Structură

Durata/Grupe/Structură

9 aprilie 2020, București

19 mai 2020 – București

Cursul este structurat pe durata unei singure zile, interval 8:30 – 18:00. 

Mărimea grupelor nu va depăși 23 de cursanți.

Programul include welcome coffee,  pauza de prânz (1h)  și două  pauze de 15 minute.

Înscriere

Înscriere

Persoană fizică: 600 lei
Înscrie-te ca persoană fizică

Persoane juridice: 600 lei + TVA
Înscrie-te ca firmă

Cere o ofertă personalizată pentru grupuri, la sales@amaliasterescu.ro

Despre Amalia Sterescu

Despre Amalia Sterescu

Amalia Sterescu este Leadership Consultant, Personal Branding Strategist si Public Speaking Coach, cu 22 de ani de experiență profesională, activând atât în mediul corporate, dar și ca antreprenor. Începând cu 2012, Amalia Sterescu și-a început călătoria sa antreprenorială înființând Outsourcing Advisors, primul portal al comunității de outsourcing din România. Mai târziu, Amalia a fondat în 2013 Public Speaking School. Astfel, din 2013 până în prezent peste 1100 de profesioniști au fost instruiți personal de Amalia. Începând cu 2018, și-a extins aria serviciilor sale profesionale fondând BrandingYOU, prima agenție de branding personal din Europa de Est. Misiunea sa este de a-i ghida pe profesioniști, de a-i antrena în drumul spre next level, în business și nu numai, având la bază o experiență vastă în leadership, dar și o serie de calificări și certificări in coaching, public speaking si personal branding obținute cu cei mai buni profesioniști din lume.

Mă înscriu
Testimoniale

Paula Tibre

General Manager, Betfair Romania, coaching pe leadership tranzitie in cariera pe verticala in organizatie

Coaching-ul pe zona de leadership realizat alături de Amalia m-a ajutat să am o clarificare a strategiei de expansiune a companiei locale. În plus, un lucru foarte important, a fost conștientizarea competențelor pe care le are echipa pe care o conduc și a potențialului său. Acest lucru a avut un impact pozitiv în modul în care am gandit dezvoltarea organizației, punându-ne în valoare mai mult printr-un efort conștient de team branding. Exemplul personal al coach-ului a avut, de asemenea, un impact major deoarece am conștientizat oportunitățile în carieră în cadrul companiei și am putut elabora un plan de acțiuni în acest sens.

Ciprian Gavriliu

Tax Partner, Deloitte Romania

Momentul în care m-am îndreptat către Amalia a fost cel în care am realizat că trebuie să ating un obiectiv critic pentru mine în carieră, acordând mai multă atenție unor zone de dezvoltare personală si profesională. Urmând programul de “coaching” și dezvoltare personală propus de Amalia am avut capabilitatea să creionez o strategie în acest sens, un plan de dezvoltare a brandului personal atât în interiorul, cât și în exteriorul organizației, dar și un plan de dezvoltare al unor competențe care să mă ajute să joc cu success în rolul la care aspiram. În programul urmat, am apreciat creativitatea și consecvența Amaliei în a mă ghida în procesul meu de tranziție la nivelul următor.

Cornelia Balcanu

HR Leader Samsung SSC Europe and Head of Europe HR SSC

Am apelat cursul Amaliei de Public Speaking în momentul în care am intuit această nevoie pentru echipa locală de management. Odată stabilit contactul cu Amalia, am apreciat nivelul de personalizare al cursului, special pentru nevoile organizației noastre. Experianța Amaliei în industria SSC, abilitățile ei de public speaking coaching ne-au ajutat să înțelegem diferențele dintre Public Speakig și Business Presentations, modul în care putem eficientiza prezentările interene și, de asemenea, modul în care ne putem folosi de public speaking pentru a ne dezvolta businessul local în interiorul organizației mamă pentru a promova imaginea echipei locale. Când mă gândesc la programul livrat de Amalia, exercițiile interactive, exemplele și poveștile folosite de aceasta au făcut ca întreaga experiență să fie una memorabilă.

Simona Scutaru

Site Manager & Country HR Manager, DRiV Incorporated

Am plecat la acest drum și am ales un program de management al tranziției în carieră pentru echipa de HR în urma rezultatelor unui “engagement survey” care ne arătau că angajații și managerii lor se așteaptau ca HR-ul să le construiască planuri de carieră personale și să îi dezvolte profesional. Cum putea echipa HR să schimbe această atitudine? Prin a înțelege în primul rând ea ce înseamnă cariera.
Ce am obținut a fost mai mult de atât! Am aflat că sunt oameni care vor doar un job, și nu o carieră în special; am aflat că planul de carieră este un obiectiv personal asumat în totatlitate, am aflat cum poate echipa de HR și cea de management să faciliteaze o discuție asupra unui plan de carieră și am aflat despre impactul brandului personal în dezvoltarea unei cariere. La final, pot spune că a fost un program plin de revelații pe care Echipa DRiVTM l-a luat și l-a aplicat în organizație.

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere
Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
© 2020 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design