021/9003

Curs Mastering Public Speaking

Curs de public speaking creat și facilitat de Amalia Sterescu – Leadership Consultant, Public Speaking Coach și Personal Branding Strategist, Fondatoarea Public Speaking School și a BrandingYOU – prima agenție de personal branding pentru profesioniștii din Europa de Est.

Cu o experiență de leadership de peste 16 ani în mediul corporate unde a condus echipe locale și internaționale și cu o experiență de 5 ani ca și antreprenor – Amalia Sterescu a instruit în public speaking în intervalul 2013 – 2018  peste 600 de profesioniști, în baza experienței sale profesionale dar și a pregătirii constante cu specialiști internaționali în public speaking. Amalia Sterescu este prezentă adesea pe scena evenimentelor locale pentru a inspira și a motiva cu speech-urile sale.

 

Ce vei învăța:

Trainingul de public speaking abundă în exerciţii practice, perfecţionarea abilităţilor făcându-se prin simulări condimentate cu multe exemple din experienţa Amaliei Sterescu și feedback din partea grupului și a facilitatorului.

În concluzie, nu te plictisești. Este un training de public speaking la care înveţi să îţi descoperi gama de teme personale de public speaking, exersezi abilităţi de vorbire în public şi asimilezi prin învăţare experienţială într-un mediu confortabil și într-o atmosferă detensionată.

 

Cui se adresează:

 

Tarif:

Data: 13 septembrie 2018, București (sold-out)

Locație: Marshal Garden Hotel – Dorobanți

Înscriere

Înscrie-te ca persoană fizică
Înscrie-te ca firmă

Dacă ai întrebări, scrie-mi la office(@)amaliasterescu.ro

 

Cum scapi de teama de a vorbi în public?

Îți dorești să termini discursul cât mai repede cu putință? Eviți să primești întrebări din partea publicului și te ferești de contactul cu acesta? Vrei să scapi de teama de a vorbi în public, de fluturii în stomac?

 

 

Azi ai făcut ceva pentru visul tău?

Resurse gratuite

E-book
gratuit

"Vreau să-mi schimb cariera"
vreau acces

Ghidul tranziției
în carieră

pas cu pas
vreau acces

Public
Speaking

resurse gratuite
vreau acces
Mai multe resurse gratuite
© 2018 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design